2 stk pk. Gilde Honning- og Sennepsmarinert Nakkefilet i skiver
Grillede nypoteter med urtesmør:
10 stk nypoteter
200 g smør
2 ss rosmarin
2 ss basilikum
2 ss oregano
½ stk sitron (saften av sitronen)
salt og pepper
Fremgangsmåte:
Grill kjøttskivene etter anvisning på pakken.
Kok potetene møre og legg de på grillen noen minutter. Grill lettkokt mais. Smøret må være romtemperert før du begynner å røre det smidig. Finhakk alle urtene og bland de inn i smøret sammen med sitronsaften. Legg urtesmøret og litt ekstra salt på de grillede potetene.
Hakk opp tomatene i små terninger, men ta ut kjernene først. Finhakk timianen og snitt vårløken. Bland dette sammen med øvrige ingredienser og varm sausen til 40-50° C (den skal ikke koke). Dette er nå blitt til en salsa som passer utmerket til grillet svinekjøtt.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:Knut Pettersen Kilde:Gilde
(Intern: 24719)
Tilberedningstid:
30 min
Kategori:
Grillmat Land:
Ukjent-opprinnelse Innlagt dato:2008-03-15
Oppdatert dato:2008-03-15
Lesere: 8426 totalt.
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften. PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.