Nepespa



Nepespa inneholder 67 Kalorier, 3 g Karbo, 4 g Protein og 4 g Fett pr 100 gr
Nepespa har beregnet å ha følgende allergener Gluten, Melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Nepespa er: Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar

Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere: 7844 totalt.

Annonse



Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 6 porsjoner
1,5kgkålrot i skiver
2,5litervann
0,5kglammekjøtt, tørket og røkt
1litermelk
1dlhvetemel




Næringsdeklarasjon for Nepespa!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier66.79589.98Kcal
Protein3.7933.48gram
Karbohydrat3.1027.38gram
Kostfiber0.766.71gram
Fett4.1937.01gram
Mettet fett2.0718.28gram
Salt0.020.21gram
Pris på oppskriftenKr 2.12Kr 18.73Kroner
Hele oppskriften veier5 300 gr totalt gram
Energiprosent fra karbo18,56 %LavkarboHva betyr dette?

Fremgangsmåte:

Kok kjøttet i vann i ca 2 timer.
Kålroten legges i vannet de siste 15 minuttene. Lag jevning av mel og melk. Ta opp kjøttet og kålroten og hold det varmt.
Rør inn jevningen i kraften og kok ca 5 minutter. Smak til med salt.
Kjøtt og kålrot serveres ved siden av.

Server med Valle lefse

Julemat fra Valle i Setesdal.

Har du prøvd oppskriften? Sett karakter

1 2 3 4 5 6



Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 2822)
Oppskriften er enkel å tilberede
Kategori: Kokt/dampet
Land: Norge
Fylke: Aust Agder
Nasjonal/tradisjonsrett
Innlagt dato:2002-12-24
Oppdatert dato:2002-12-24


Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.