Nepespa inneholder
67 Kalorier,
3 g Karbo,
4 g Protein og
4 g Fett pr 100 gr
Nepespa har beregnet å ha følgende allergener
Gluten, Melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Nepespa er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
7844 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Nepespa!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 66.79 | 589.98 | Kcal |
Protein | 3.79 | 33.48 | gram |
Karbohydrat | 3.10 | 27.38 | gram |
Kostfiber | 0.76 | 6.71 | gram |
Fett | 4.19 | 37.01 | gram |
Mettet fett | 2.07 | 18.28 | gram |
Salt | 0.02 | 0.21 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 2.12 | Kr 18.73 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 5 300 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 18,56 % | Lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Kok kjøttet i vann i ca 2 timer.
Kålroten legges i vannet de siste 15 minuttene.
Lag jevning av mel og melk. Ta opp kjøttet og kålroten og hold det varmt.
Rør inn jevningen i kraften og kok ca 5 minutter. Smak til med salt.
Kjøtt og kålrot serveres ved siden av.
Server med Valle lefse
Julemat fra Valle i Setesdal.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matoppskrift.no
(Intern: 2822)
Oppskriften er
enkel å tilberede
Kategori:
Kokt/dampet
Land:
Norge
Fylke:
Aust Agder
Nasjonal/tradisjonsrett
Innlagt dato:2002-12-24
Oppdatert dato:2002-12-24
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.