Østerssuppe fra Hordaland inneholder
56 Kalorier,
0 g Karbo,
4 g Protein og
4 g Fett pr 100 gr
Østerssuppe fra Hordaland har beregnet å ha følgende allergener
Bløtdyr, Egg, Fisk, Melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Østerssuppe fra Hordaland er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Østerssuppe fra Hordaland!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 55.54 | 219.52 | Kcal |
Protein | 3.70 | 14.62 | gram |
Karbohydrat | 0.24 | 0.95 | gram |
Kostfiber | 0.00 | 0.00 | gram |
Fett | 3.72 | 14.70 | gram |
Mettet fett | 1.71 | 6.76 | gram |
Alkohol | 0.90 % | | | |
Salt | 0.31 | 1.22 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 6.79 | Kr 26.84 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 1 581 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 1,72 % | Lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Kok opp buljongen, ha i estragon, østerslake og vin, og varm alt til kokepunktet. Visp sammen eggeplommer og crème fraîche i en bolle før det hele vispes inn i suppen. Smak til med salt og pepper. Varm suppen til under kokepunktet, men pass på at den ikke koker. Rør godt underveis.
Fordel østersene i tallerkenene, hell suppen over og server retten straks.
Ristet loff eller ferske rundstykker er godt som tilbehør.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
3436 totalt.
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matoppskrift.no
(Intern: 13678)
Kategori:
Suppe
Land:
Norge
Fylke:
Hordaland
Nasjonal/tradisjonsrett
Innlagt dato:2003-05-18
Oppdatert dato:2003-05-18
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.