Fotograf:
Nespresso
Crealto Limited Edition er resultatet av et møte mellom Alexis Rodriguez, en kaffeekspert hos Nespresso, og den prisbelønte kokken Mauro Colagreco, som deler en forkjærlighet for kvalitetsprodukter og skaperglede. Oppskriften inneholder
68 Kalorier,
11 g Karbo,
4 g Protein og
1 g Fett pr 100 gr
Oppskriften har følgende allergener
Melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Orienta Perfume Espresso er:
Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
2483 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Orienta Perfume Espresso!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 68.12 | 63.22 | Kcal |
Protein | 4.33 | 4.02 | gram |
Karbohydrat | 10.63 | 9.86 | gram |
Kostfiber | 0.00 | 0.00 | gram |
Fett | 0.92 | 0.85 | gram |
Mettet fett | 0.52 | 0.48 | gram |
Salt | 0.10 | 0.09 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 4.87 | Kr 4.52 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 93 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 62,41 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Varm forsiktig opp alle ingrediensene til sirupen i en kjele til det begynner å putre. La blandingen stå i fem minutter før du filtrerer den gjennom en sil. Hell 8 ml av den varme krydrete sirupen i en espressokopp og tilbered en Crealto (40 ml) på toppen.
Bland mandelsirupen med melk før du tilbereder det smakstilsatte skummet ved hjelp av din Aeroccino melkeskummer eller kaffemaskinens steamfunksjon. Hell melkeskummet forsiktig over den krydrete kaffen og nyt.
Tilbehør
1 Kjele
1 Sil
1 Espressokopp (80 ml)
1 Aeroccino melkeskummer eller din Nespresso maskin steamfunksjon
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Nespresso
(Intern: 30896)
Tilberedningstid:
20-40 min
Oppskriften er
middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Kaffemaskin
Innlagt dato:2013-12-19
Oppdatert dato:2013-12-19
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift