Oskars Supreme sjokoladekake inneholder
419 Kalorier,
59 g Karbo,
4 g Protein og
19 g Fett pr 100 gr
Oskars Supreme sjokoladekake har beregnet å ha følgende allergener
Egg,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Oskars Supreme sjokoladekake er:
Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Kalorier og næringsinnhold i Oskars Supreme sjokoladekake med ingrediensene over!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Verdi pr stykke | Enhet |
---|
Kalorier | 419.28 | 4 850.06 | 404.17 | Kcal |
Protein | 3.66 | 42.34 | 3.53 | gram |
Karbohydrat | 58.82 | 680.41 | 56.70 | gram |
Kostfiber | 1.43 | 16.54 | 1.38 | gram |
Fett | 18.50 | 214.00 | 17.83 | gram |
Mettet fett | 3.09 | 35.74 | 2.98 | gram |
Salt | 0.07 | 0.87 | 0.07 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 3.45 | Kr 39.91 | Kr 3.33 | .- |
Hele oppskriften veier | 1 157 totalt | 1 157 pr porsj | 96 pr stk | gram |
Energiprosent fra karbo | 56,11 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
1 porsjon gir ca 12
stykker
(naturlig glutenfri og melkefri)
Egg og sukker piskes, til blandingen er luftig.
Rør de andre ingredienser i deigen.
Deigen helles i en smurt form, og bakes ved 180 grader (varmluft), ca. 35-40 minutter.
Ta kaken ut av ovnen, og la den stå ½ time, før den vendes ut av formen.
Bemerk at kaken vil virke litt flytende, når den kommer ut av ovnen, inntil den er avkjølet.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Oskars spisekammer
(Intern: 21817)
Kategori:
Sjokoladekake
Diett/allergi:
Glutenfri
Land:
Danmark
Innlagt dato:2006-04-22
Oppdatert dato:2006-04-22
Lesere:
6383 totalt.
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift