Fotograf:
Kraft foods
Franz Joseph konfektkake inneholder
450 Kalorier,
48 g Karbo,
6 g Protein og
26 g Fett pr 100 gr
Franz Joseph konfektkake har beregnet å ha følgende allergener
Egg, Gluten, Melk, Nøtter, Soya, Spor-av-gluten, Spor-av-nøtter,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Franz Joseph konfektkake er:
Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 4,8 poeng fra 25 lesere
Lesere:
36157 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Kalorier og næringsinnhold i Franz Joseph konfektkake med ingrediensene over!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Verdi pr stykke | Enhet |
---|
Kalorier | 449.70 | 8 234.01 | 411.70 | Kcal |
Protein | 6.31 | 115.54 | 5.78 | gram |
Karbohydrat | 47.57 | 871.01 | 43.55 | gram |
Kostfiber | 2.16 | 39.55 | 1.98 | gram |
Fett | 25.54 | 467.64 | 23.38 | gram |
Mettet fett | 12.69 | 232.35 | 11.62 | gram |
Salt | 0.27 | 4.94 | 0.25 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 4.52 | Kr 82.76 | Kr 4.14 | .- |
Hele oppskriften veier | 1 831 totalt | 1 831 pr porsj | 92 pr stk | gram |
Energiprosent fra karbo | 42,31 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
1 porsjon gir ca 20
stykker
Eggehvitene piskes stive, mens sukkeret tilsettes i tre porsjoner. Pisk gpdt mellom hver gang. Når marengsmassen er blamk og stiv, tilsettes malte mandler og strøkavring.
Bland forsiktig og hell røren i en bakapapirkledd langpanne. Stekes i langpanne (35 x 40 cm) og server dem som konfekt.
Fyll:
Alle ingrediensene røres sammen til en myk krem og smøres over kaken.
Glasur:
Sjokoladen brekkes i biter og smeltes i vannbad med kokosfett. Når alt har smeltet, røres glasuren jevn og strykes over kaken med en bred kniv. Sett kaken kaldt til glasuren har stivnet. Del kaken i små biter (ca. 4 x 4 cm) og server dem som konfekt.
Kaken kan gjerne fryses og trenger liten tid til opptining.
Stekes i langpanne (35x40 cm) på midterste rille, ced 170° i ca 20 min.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Kraft foods
(Intern: 25039)
Kategori:
Sjokoladekake
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2008-06-04
Oppdatert dato:2008-06-04
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift