Franz Joseph konfektkake



Franz Joseph konfektkake oppskrift.
Fotograf: Kraft foods
Franz Joseph konfektkake inneholder 450 Kalorier, 48 g Karbo, 6 g Protein og 26 g Fett pr 100 gr
Franz Joseph konfektkake har beregnet å ha følgende allergener Egg, Gluten, Melk, Nøtter, Soya, Spor-av-gluten, Spor-av-nøtter,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Franz Joseph konfektkake er: Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar

Oppskriften har fått 4,8 poeng fra 25 lesere
Lesere: 36157 totalt.

Annonse



Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 1 porsjoner
6stkeggehviter
400grsukker (4 1/2 dl)
200grmalte mandler (3 1/3 dl)
200grstrøkavring eller griljermel

Fyll:

300grmelis (5 dl)
300grsmør/margarin
2ssFreia Vaniljesukker
6stkeggeplommer
3ssFreia Regia Bakekakao

Glasur:

2plate(r)Freia Dronning sjokolade (200 g)
50grkokosfett




Kalorier og næringsinnhold i Franz Joseph konfektkake med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonVerdi pr stykkeEnhet
Kalorier449.708 234.01411.70Kcal
Protein6.31115.545.78gram
Karbohydrat47.57871.0143.55gram
Kostfiber2.1639.551.98gram
Fett25.54467.6423.38gram
Mettet fett12.69232.3511.62gram
Salt0.274.940.25gram
Pris på oppskriftenKr 4.52Kr 82.76Kr 4.14.-
Hele oppskriften veier1 831 totalt1 831 pr porsj92 pr stk gram
Energiprosent fra karbo42,31 %Ikke lavkarboHva betyr dette?

Fremgangsmåte:

1 porsjon gir ca 20 stykker

Eggehvitene piskes stive, mens sukkeret tilsettes i tre porsjoner. Pisk gpdt mellom hver gang. Når marengsmassen er blamk og stiv, tilsettes malte mandler og strøkavring.
Bland forsiktig og hell røren i en bakapapirkledd langpanne. Stekes i langpanne (35 x 40 cm) og server dem som konfekt.

Fyll:
Alle ingrediensene røres sammen til en myk krem og smøres over kaken.

Glasur:
Sjokoladen brekkes i biter og smeltes i vannbad med kokosfett. Når alt har smeltet, røres glasuren jevn og strykes over kaken med en bred kniv. Sett kaken kaldt til glasuren har stivnet. Del kaken i små biter (ca. 4 x 4 cm) og server dem som konfekt.
Kaken kan gjerne fryses og trenger liten tid til opptining.
Stekes i langpanne (35x40 cm) på midterste rille, ced 170° i ca 20 min.

Har du prøvd oppskriften? Sett karakter

1 2 3 4 5 6



Mer info

Forfatter:
Kilde: Kraft foods
(Intern: 25039)
Kategori: Sjokoladekake
Land: Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2008-06-04
Oppdatert dato:2008-06-04


Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Kladdkake med chili.Kladdkake med chili.
Denne retten har 366,25 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 48,91 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 16,39 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 3,46.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Franz Joseph konfektkake.Franz Joseph konfektkake.
Denne retten har 449,7 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 47,57 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 25,54 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 4,52.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++




Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.