Smelt matfettet i en kasseroll. Rør deretter i de øvrige ingrediensene. Hell røren i smurt og melet form. Stek ved 175° i ca. 25 minutter. Server kaken med lett vispet krem og ferske, fryste eller rørte bær.
Tips
Lag en glasur til formkaken ved å koke opp 1 1/4 l vann og 2 dl Dansukker Sukker, og la det koke i fem minutter. Legg 150 g hakket mørk sjokolade i en skål, hell over den varme sukkerlaken og rør det sammen til en glatt krem. Smør kremen over kaken og pynt eventuelt med litt finhakket chili. Sikt litt Dansukker Melis over kaken.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:Knut Pettersen Kilde:Dansukker
(Intern: 26601)
Tilberedningstid:
20-40 min
Oppskriften er enkel å tilberede
Kategori:
Sjokoladekake Land:
Ukjent-opprinnelse Innlagt dato:2009-11-09
Oppdatert dato:2018-04-11