Ingredienser
Ridder, gjerne uvasket
Vellagret Sveitser eller Vellagret Edamer eller Jarlsberg
Blåmuggost som Norzola, Normanna eller Royal Blue
Kremost med pepper
Camembert eller Brie, godt modnet
Tilbehør:
Valnøtter, jordbær,
sharon frukt eller kiwi
Fremgangsmåte:
Passer når du ønsker en pikant sammensetning av pikante smaker. Velg gjerne tilbehør som ikke stjeler smak fra den krydrete osten, for eksempel hvitt brød eller usaltet kjeks.
Til fyldige oster passer ofte tyngre viner, rød eller vhit, øl eller druejuice.
Beregn 200 g ost per person når ost er hovedmenyen. Husk at ost serveres temperert, den bør har vært minst 1 time ved romtemperatur før servering.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Mat.no
(Intern: 16030)
Tilberedningstid:
10-20 min
Oppskriften er
enkel å tilberede
Kategori:
Kalde retter
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2003-10-22
Oppdatert dato:2003-10-22
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift