Ostefondue



Ostefondue inneholder 250 Kalorier, 1 g Karbo, 15 g Protein og 18 g Fett pr 100 gr
Ostefondue har beregnet å ha følgende allergener Melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Ostefondue er: Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar

Oppskriften har fått 5 poeng fra 4 lesere
Lesere: 19507 totalt.

Annonse



Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 4 porsjoner
300grsveitserost/jarlsbergost
300grchedder/norvegia
1feddhvitløk
4dlhvitvin, tørr
1dashsvart pepper
revet muskatnøtt
1ssmaizena




Næringsdeklarasjon for Ostefondue!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier250.12632.62Kcal
Protein15.4839.15gram
Karbohydrat1.082.73gram
Kostfiber0.030.08gram
Fett17.5044.26gram
Mettet fett11.0928.05gram
Alkohol3.76 %
Salt0.922.34gram
Pris på oppskriftenKr 13.25Kr 33.51Kroner
Hele oppskriften veier1 012 gr totalt gram
Energiprosent fra karbo1,72 %LavkarboHva betyr dette?

Fremgangsmåte:

Riv osten på et grovt rivjern.

Gni innsiden av en tykkbunnet gryte eller en fondue-gryte, med en delt hvitløkfedd. Varm vinen i gryten over svak varme på komfyren. Tilsett osten og rør sakte til den er smeltet.

Krydre med svart pepper og revet muskatnøtt.

Rør ut maisennamelet i litt vann, hell blandingen i ostemassen og la den varmes opp til den begynner å boble på overflaten. Rør godt.

Sett gryten over på et spritbluss eller en varmeplate midt på bordet. Dypp brødterninger i ostemassen

Serveres med hvitt brød.

Har du prøvd oppskriften? Sett karakter

1 2 3 4 5 6



Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 12432)
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Fondue
Land: Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2003-05-08
Oppdatert dato:2003-05-08


Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.