Ostefondue inneholder
250 Kalorier,
1 g Karbo,
15 g Protein og
18 g Fett pr 100 gr
Ostefondue har beregnet å ha følgende allergener
Melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Ostefondue er:
Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 5 poeng fra 4 lesere
Lesere:
19507 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Ostefondue!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 250.12 | 632.62 | Kcal |
Protein | 15.48 | 39.15 | gram |
Karbohydrat | 1.08 | 2.73 | gram |
Kostfiber | 0.03 | 0.08 | gram |
Fett | 17.50 | 44.26 | gram |
Mettet fett | 11.09 | 28.05 | gram |
Alkohol | 3.76 % | | | |
Salt | 0.92 | 2.34 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 13.25 | Kr 33.51 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 1 012 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 1,72 % | Lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Riv osten på et grovt rivjern.
Gni innsiden av en tykkbunnet gryte eller en fondue-gryte, med en delt hvitløkfedd. Varm vinen i gryten over svak varme på komfyren. Tilsett osten og rør sakte til den er smeltet.
Krydre med svart pepper og revet muskatnøtt.
Rør ut maisennamelet i litt vann, hell blandingen i ostemassen og la den varmes opp til den begynner å boble på overflaten. Rør godt.
Sett gryten over på et spritbluss eller en varmeplate midt på bordet. Dypp brødterninger i ostemassen
Serveres med hvitt brød.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matoppskrift.no
(Intern: 12432)
Oppskriften er
middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Fondue
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2003-05-08
Oppdatert dato:2003-05-08
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.