Ostefondue 2 inneholder
250 Kalorier,
2 g Karbo,
15 g Protein og
17 g Fett pr 100 gr
Ostefondue 2 har beregnet å ha følgende allergener
Melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Ostefondue 2 er:
Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 4 poeng fra 4 lesere
Lesere:
4624 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Ostefondue 2!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 250.20 | 661.78 | Kcal |
Protein | 15.09 | 39.91 | gram |
Karbohydrat | 2.22 | 5.87 | gram |
Kostfiber | 0.04 | 0.11 | gram |
Fett | 17.01 | 44.99 | gram |
Mettet fett | 10.86 | 28.72 | gram |
Alkohol | 3.97 % | | | |
Salt | 0.96 | 2.53 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 15.24 | Kr 40.31 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 1 058 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 3,54 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Tykkbunnet gryte og spritbluss
Gni gyten inn med hvitløk. Varm vinen nesten til kokepunktet. Bland revet ost med maisennamel i en plastpose.
Tilsett osteblandingen gradvis i den varme vinen og rør
sausen jevn mellom hver porsjon. Smak fondyen til med
krydder og sherry eller kirsch. Sett gryten på stativ med spritbluss midt på bordet og anrett tilbehøret på fat.
Gjestene fester selv tilbehøret på fondygaffeler og dypper det i den varme fondygryten.
Eplecider,hvitvin eller øl smaker godt til.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matsiden
(Intern: 2668)
Oppskriften er
enkel å tilberede
Kategori:
Fondue
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2002-12-06
Oppdatert dato:2002-12-06
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.