Ostefondue 2





Ostefondue 2 inneholder 258 Kalorier, 2 g Karbo, 15 g Protein og 18 g Fett pr 100 gr
Ostefondue 2 har beregnet å ha følgende allergener Melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Ostefondue 2 er: Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 4 porsjoner
1feddhvitløk
4dlhvitvin, tørr
300grVellagret Sveitser eller Vellagret Norvegia
300grcheddar
Ca 2,5ssmaizena
3sstørr sherry eller kirsch
Pepper eller muskat, nymalt

Tilbehør:

Brødterniger, sopp, reker, lettkokt blomkål osv.


Annonse



Næringsdeklarasjon for Ostefondue 2!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier258.15682.81Kcal
Protein15.2140.23gram
Karbohydrat2.225.87gram
Kostfiber0.040.11gram
Fett17.8447.19gram
Mettet fett11.2629.78gram
Alkohol3.97 %
Salt0.902.39gram
Pris på oppskriftenKr 15.24Kr 40.31Kroner
Hele oppskriften veier1 058 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Tykkbunnet gryte og spritbluss

Gni gyten inn med hvitløk. Varm vinen nesten til kokepunktet. Bland revet ost med maisennamel i en plastpose.
Tilsett osteblandingen gradvis i den varme vinen og rør sausen jevn mellom hver porsjon. Smak fondyen til med krydder og sherry eller kirsch. Sett gryten på stativ med spritbluss midt på bordet og anrett tilbehøret på fat.
Gjestene fester selv tilbehøret på fondygaffeler og dypper det i den varme fondygryten.

Eplecider,hvitvin eller øl smaker godt til.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matsiden
(Intern: 2668)
Oppskriften er enkel å tilberede
Kategori: Fondue
Land: Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2002-12-06
Oppdatert dato:2002-12-06
Lesere: 3373 totalt.

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6




Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.









Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.