Ostekake med philadelphia 4



Ostekake med philadelphia 4 inneholder 249 Kalorier, 22 g Karbo, 3 g Protein og 16 g Fett pr 100 gr
Ostekake med philadelphia 4 har beregnet å ha følgende allergener Melk, Spor-av-egg, Spor-av-gluten, Spor-av-melk, Spor-av-soya,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Ostekake med philadelphia 4 er: Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar

Oppskriften har fått 3,7 poeng fra 9 lesere
Lesere: 22775 totalt.

Annonse



Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 1 porsjoner
1pakkegele (i den fargen du ønsker på toppen av kaken, f.eks. rød til jul, gul til påske, oransje til hal
1pakkesitrongele
2,5dlvann
1begerlettrømme
110grmelis
1tsvaniljesukker
1pakkePhiladelphia ost naturell
3dlfløte piskes
250grsmør
2pakkeMariekjeks/havrekjeks




Kalorier og næringsinnhold i Ostekake med philadelphia 4 med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonVerdi pr stykkeEnhet
Kalorier248.877 004.45583.70Kcal
Protein3.2591.477.62gram
Karbohydrat21.64609.0650.75gram
Kostfiber0.4512.671.06gram
Fett16.49464.1138.68gram
Mettet fett10.19286.8023.90gram
Salt0.339.170.76gram
Pris på oppskriftenKr 4.09Kr 115.11Kr 9.59.-
Hele oppskriften veier2 815 totalt2 815 pr porsj235 pr stk gram
Energiprosent fra karbo34,78 %Ikke lavkarboHva betyr dette?

Fremgangsmåte:

1 porsjon gir ca 12 stykker

Gele
Lag geleen etter anvisning på pakken, men bruk bare 4 dl vann. Hell geleen over i formen, og la den stivne.

Kaken
Sitrongeleen lages etter anvisning på pakken, men bruk bare 2 ½ dl vann. Avkjøles.
Rømme, melis, vaniljesukker og ost blandes og røres glatt, bruk gjerne foodprocessor.
Blandes sammen med pisket krem og avkjølt gele, og helles over den stivnede geleen i formen.
La det stivne.

Toppen
Smøret smeltes og kjeksen knuses (bruk foodprocessor). Blandes sammen og strykes jevnt over på toppen av den stivnede osteblandingen.
La alt stå til kjeksblandingen er stivnet.

Når du skal hvelve kaken over på fat, dypper du formen en liten stund i varmt vann. Skak litt på formen til du ser at kaken begynner å slippe i kanten. Legg fatet oppå formen, og snu den raskt rundt. Hvis kaken ikke slipper med en gang, så hold den litt på skrå, slik at luft slipper til, da det kan danne seg vakuum i formen.

Har du prøvd oppskriften? Sett karakter

1 2 3 4 5 6



Mer info

Forfatter:
Kilde: Grete
(Intern: 19613)
Kategori: Ostekake
Land: Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2005-05-23
Oppdatert dato:2005-05-23


Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.