Ostekake med philadelphia 4 inneholder
249 Kalorier,
22 g Karbo,
3 g Protein og
16 g Fett pr 100 gr
Ostekake med philadelphia 4 har beregnet å ha følgende allergener
Melk, Spor-av-egg, Spor-av-gluten, Spor-av-melk, Spor-av-soya,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Ostekake med philadelphia 4 er:
Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3,7 poeng fra 9 lesere
Lesere:
23053 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Kalorier og næringsinnhold i Ostekake med philadelphia 4 med ingrediensene over!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Verdi pr stykke | Enhet |
---|
Kalorier | 249.05 | 7 009.51 | 584.13 | Kcal |
Protein | 3.30 | 92.88 | 7.74 | gram |
Karbohydrat | 21.64 | 609.06 | 50.75 | gram |
Kostfiber | 0.44 | 12.38 | 1.03 | gram |
Fett | 16.49 | 464.11 | 38.68 | gram |
Mettet fett | 10.08 | 283.70 | 23.64 | gram |
Salt | 0.33 | 9.17 | 0.76 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 4.09 | Kr 115.11 | Kr 9.59 | .- |
Hele oppskriften veier | 2 815 totalt | 2 815 pr porsj | 235 pr stk | gram |
Energiprosent fra karbo | 34,75 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
1 porsjon gir ca 12
stykker
Gele
Lag geleen etter anvisning på pakken, men bruk bare 4 dl vann. Hell geleen over i formen, og la den stivne.
Kaken
Sitrongeleen lages etter anvisning på pakken, men bruk bare 2 ½ dl vann. Avkjøles.
Rømme, melis, vaniljesukker og ost blandes og røres glatt, bruk gjerne foodprocessor.
Blandes sammen med pisket krem og avkjølt gele, og helles over den stivnede geleen i formen.
La det stivne.
Toppen
Smøret smeltes og kjeksen knuses (bruk foodprocessor).
Blandes sammen og strykes jevnt over på toppen av den stivnede osteblandingen.
La alt stå til kjeksblandingen er stivnet.
Når du skal hvelve kaken over på fat, dypper du formen en liten stund i varmt vann. Skak litt på formen til du ser at kaken begynner å slippe i kanten. Legg fatet oppå formen, og snu den raskt rundt. Hvis kaken ikke slipper med en gang, så hold den litt på skrå, slik at luft slipper til, da det kan danne seg vakuum i formen.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Grete
(Intern: 19613)
Kategori:
Ostekake
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2005-05-23
Oppdatert dato:2005-05-23
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.