Ostekake uten melk og egg





Ostekake uten melk og egg inneholder 210 Kalorier, 23 g Karbo, 2 g Protein og 12 g Fett pr 100 gr
Ostekake uten melk og egg har beregnet å ha følgende allergener Gluten, Soya, Spor-av-egg, Spor-av-melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Ostekake uten melk og egg er: Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 1 porsjoner
200grmelkefri margarin
1sssukker
1pakkeDigestive kjeks
1pakkesitrongelé
2,5dlOdense Erlet (fløteerstatning)
2dlfinhakket ananas (kan sløyfes)
1pakkejordbærgelé


Annonse



Kalorier og næringsinnhold i Ostekake uten melk og egg med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonVerdi pr stykkeEnhet
Kalorier209.735 228.57435.71Kcal
Protein1.9448.364.03gram
Karbohydrat22.50560.9346.74gram
Kostfiber0.6816.951.41gram
Fett12.29306.3925.53gram
Mettet fett4.09101.968.50gram
Salt0.338.290.69gram
Pris på oppskriftenKr 3.44Kr 85.76Kr 7.15.-
Hele oppskriften veier2 493 totalt2 493 pr porsj208 pr stk gram

Fremgangsmåte:

1 porsjon gir ca 12 stykker

Dette er egentlig ingen ostekake, men mer en fromagekake. Den ser ut som en ostekake, og er vel verdt et forsøk!

Kjeksen knuses og blandes med margarin og sukker. Trykkes ut i en rund form.
Lag fromage av 1 pk. sitrongelé som kokes opp og avkjøles. Pisk 2.5 dl Odense Erlet og bland i den kalde geleen. Sette i kjøleskapet til den er ganske stiv. Ca 1 time.

Røres om av og til.
(Kan tilsettes 2 dl. Finhakket ananas, frukten må tørkes av.) Helles over kakebunnen og stivnes helt.
Kok opp 1 pk. jordbærgelé med halv vannmengde. Avkjøles og settes i kjøleskapet til den er nesten stiv ( ca. 45 min. )
Helles over fromasjen mens den ennå er "glatt" .

Mer info

Forfatter:
Kilde: Kristin Øien
(Intern: 1286)
Kategori: Kaker
Diett/allergi: Uten melk
Land: Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2002-09-07
Oppdatert dato:2002-09-07
Lesere: 6880 totalt.

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6


Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.









Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.