Ovnsstekt harerygg(sadel) inneholder
166 Kalorier,
3 g Karbo,
13 g Protein og
11 g Fett pr 100 gr
Ovnsstekt harerygg(sadel) har beregnet å ha følgende allergener
Gluten, Melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Ovnsstekt harerygg(sadel) er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
4851 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Ovnsstekt harerygg(sadel)!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 165.88 | 696.28 | Kcal |
Protein | 12.94 | 54.32 | gram |
Karbohydrat | 2.96 | 12.42 | gram |
Kostfiber | 0.11 | 0.46 | gram |
Fett | 11.34 | 47.60 | gram |
Mettet fett | 5.73 | 24.05 | gram |
Salt | 0.78 | 3.29 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 17.30 | Kr 72.62 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 1 679 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 7,13 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Tørk godt av haren. Legg noen små klatter smør over ryggen og legg den i en ildfast form. Varm opp ovnen til 200 grader og sett inn haren. Skru så ned varmen litt ca 160 grader.
Skal stekes til den er mør. Ca 1-1,5 timer. Mot slutten av steketiden drysses det over salt og pepper. Og hell over litt av rømmen.
Brun smør og mel til sausen. Kok formen ut med litt vann etter at haren er ferdig og spe sausen med sjyen.
Visp inn resten av rømmen og la den koke i 15 minutter. Den skal være fyldig men kan lages tynnere med kraft. Smak til med salt og ripsgele.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matoppskrift.no
(Intern: 3256)
Tilberedningstid:
120 min
Kategori:
Ovnsrett
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2002-11-25
Oppdatert dato:2002-11-25
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.