Ovnsstekt kalvelever inneholder
307 Kalorier,
0 g Karbo,
13 g Protein og
28 g Fett pr 100 gr
Ovnsstekt kalvelever har ingen allergener
Ovnsstekt kalvelever er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
1886 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Ovnsstekt kalvelever!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 306.80 | 43.45 | Kcal |
Protein | 13.07 | 1.85 | gram |
Karbohydrat | 0.25 | 0.04 | gram |
Kostfiber | 0.94 | 0.13 | gram |
Fett | 27.96 | 3.96 | gram |
Mettet fett | 9.78 | 1.39 | gram |
Salt | 11.58 | 1.64 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 16.09 | Kr 2.28 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 113 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 0,32 % | Lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
La fryst lever tine nesten helt. Trekk av hinnen. Skyll leveren, tørk den med husholdningspapir. Legg leveren i en ildfast form, krydre den med salt, pepper og støtt basilikum eller oregano og dekk den med baconskiver.
Stikk inn et kjøttermometer slik at spissen kommer midt i leveren. Stek den midt i ovnen ved 175 C i 1-1 ½ time. Spe ved siden av leveren med litt kokende vann i løpet av stekingen. Leveren er ferdig når termometeret viser 80 C.
Ta ut leveren, la den stå en stund før den skjæres opp. Ta vare på sjyen og lag saus.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matoppskrift.no
(Intern: 10110)
Oppskriften er
middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Ovnsrett
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2003-05-01
Oppdatert dato:2003-05-01
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.