Ovnsstekt kalvelever



Ovnsstekt kalvelever inneholder 307 Kalorier, 0 g Karbo, 13 g Protein og 28 g Fett pr 100 gr
Ovnsstekt kalvelever har ingen allergener
Ovnsstekt kalvelever er: Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar

Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere: 1886 totalt.

Annonse



Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 8 porsjoner
1,5kgkalvelever
1,5tssalt
nymalt pepper
2tsbasilikum eller oregano
100grbacon
kokende vann




Næringsdeklarasjon for Ovnsstekt kalvelever!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier306.8043.45Kcal
Protein13.071.85gram
Karbohydrat0.250.04gram
Kostfiber0.940.13gram
Fett27.963.96gram
Mettet fett9.781.39gram
Salt11.581.64gram
Pris på oppskriftenKr 16.09Kr 2.28Kroner
Hele oppskriften veier113 gr totalt gram
Energiprosent fra karbo0,32 %LavkarboHva betyr dette?

Fremgangsmåte:

La fryst lever tine nesten helt. Trekk av hinnen. Skyll leveren, tørk den med husholdningspapir. Legg leveren i en ildfast form, krydre den med salt, pepper og støtt basilikum eller oregano og dekk den med baconskiver.

Stikk inn et kjøttermometer slik at spissen kommer midt i leveren. Stek den midt i ovnen ved 175 C i 1-1 ½ time. Spe ved siden av leveren med litt kokende vann i løpet av stekingen. Leveren er ferdig når termometeret viser 80 C.

Ta ut leveren, la den stå en stund før den skjæres opp. Ta vare på sjyen og lag saus.

Har du prøvd oppskriften? Sett karakter

1 2 3 4 5 6



Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 10110)
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Ovnsrett
Land: Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2003-05-01
Oppdatert dato:2003-05-01


Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.