Web Analytics Made Easy -
StatCounter
Pai med tyttebærfromasj oppskrift med næringsinnhold, allergener, og pris.

Pai med tyttebærfromasj



Pai med tyttebærfromasj inneholder 229 Kalorier, 21 g Karbo, 2 g Protein og 15 g Fett pr 100 gr
Pai med tyttebærfromasj har beregnet å ha følgende allergener Melk, Nøtter, Spor-av-egg, Spor-av-gluten, Spor-av-melk, Spor-av-soya,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Pai med tyttebærfromasj er: Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar


Annonse



Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 1 porsjoner

Kjeksbunn:

150grhavrekjeks,
50grvalnøtter,
50grkokos,
100grsmør

Tyttebærfromasj:

1pakkefryste tyttebær,
6plate(r)gelatin
3dlkremfløte

Gelèlokk:

1pakkejordbærgelè




Kalorier og næringsinnhold i Pai med tyttebærfromasj med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonVerdi pr stykkeEnhet
Kalorier229.254 383.26547.91Kcal
Protein2.1440.925.11gram
Karbohydrat20.84398.4649.81gram
Kostfiber1.1221.412.68gram
Fett15.01286.9935.87gram
Mettet fett8.60164.4320.55gram
Salt0.224.160.52gram
Pris på oppskriftenKr 4.66Kr 89.10Kr 11.14.-
Hele oppskriften veier1 912 totalt1 912 pr porsj239 pr stk gram

Fremgangsmåte:

1 porsjon gir ca 8 stykker

Smelt smøret, knus kjeksen og grovhakk valnøttene. Bland sammen. Smør en rund kakeform med løs bunn (ca. 22 - 24 cm) og press kjeksblandingen godt ned i formen.

Legg gelatinen i kaldt vann i 5 minutter. Tin tyttebærene etter anvisningen på pakken. Smelt gelatinen 1 2 ss kokende vann og rør i tyttebærene. Pisk fløten stiv og vend tyttebærene forsiktig i kremen. Hell tyttebærblandingen over kjeksbunnen og sett kaldt til fromasjen er har stivnet. Lag geleen etter anvisningen på pakken, men bruk bare 4 dl vann. Avkjøl den til den begynner å tykne. Hell den forsiktig over den stivnede tyttebærfromasjen. La paien stå kaldt til geleen er stivnet helt.

Løsne rundt kanten av formen med en kniv og løsne forsiktig ringen fra formen. Pynt paien med kiwi og pisket kremfløte.

Har du prøvd oppskriften? Sett karakter

1 2 3 4 5 6



Mer info

Forfatter:
Kilde: Egil Bratnes hjemmeside
(Intern: 19493)
Kategori: Dessertpai/terte
Land: Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2005-05-11
Oppdatert dato:2005-05-11
Lesere: 1655 totalt.

Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.









Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.