Fotograf:
Magnus Thor Magnusson
Pakora inneholder
212 Kalorier,
25 g Karbo,
8 g Protein og
8 g Fett pr 100 gr
Pakora har beregnet å ha følgende allergener
Spor-av-gluten,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Pakora er:
Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 4,6 poeng fra 24 lesere
Lesere:
35157 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Pakora!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 212.15 | 813.91 | Kcal |
Protein | 8.15 | 31.27 | gram |
Karbohydrat | 24.72 | 94.84 | gram |
Kostfiber | 4.47 | 17.15 | gram |
Fett | 7.97 | 30.58 | gram |
Mettet fett | 0.82 | 3.15 | gram |
Salt | 1.34 | 5.15 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 4.80 | Kr 18.42 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 1 535 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 46,6 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Bland deigen sammen. Skjær grønnsakene i tynne skiver. Bruk gjerne
ostehøvel på potetene. Dryss litt salt over og bland dem. Bland deretter
grønnsakene sammen med deigen. Fyll på med varmt vann til røren får en tykk
vaffelrørekonsistens.
Varm opp en liter olje til kokepunktet. Legg litt av røren i den varme
oljen ved å bruke en spiseskje. La klumpene frityrsteke i 2 - 3 minuter.
Legg på papir eller grind til avtørkning.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Kristin Grude Lund
(Intern: 18656)
Kategori:
Fritert
Diett/allergi:
Veganer
Land:
Pakistan
Nasjonal/tradisjonsrett
Innlagt dato:2004-12-08
Oppdatert dato:2004-12-08
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift