Perlehøns i vermouth



Perlehøns i vermouth inneholder 144 Kalorier, 1 g Karbo, 14 g Protein og 9 g Fett pr 100 gr
Perlehøns i vermouth har beregnet å ha følgende allergener Melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Perlehøns i vermouth er: Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar

Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere: 4266 totalt.

Annonse



Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 4 porsjoner
2stkperlehøner, store
salt og pepper
0,5tskarri
1tsknuste einerbærIngrediensen er ikke med i næringsutregningen. Les mer!
100grsmør
2ssolje
2dlkokende sky av vilt
1dlfløte husholdning
375grsjampinjonger
1dlvermouth, tørr
1dlkremfløte
1 smørklump av 25 g smør og 20 g mel




Næringsdeklarasjon for Perlehøns i vermouth!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier144.43831.28Kcal
Protein14.1781.56gram
Karbohydrat0.844.83gram
Kostfiber0.191.09gram
Fett8.9351.40gram
Mettet fett4.6126.53gram
Alkohol0.52 %
Salt0.211.19gram
Pris på oppskriftenKr 11.96Kr 68.84Kroner
Hele oppskriften veier2 302 gr totalt gram
Energiprosent fra karbo2,32 %LavkarboHva betyr dette?

Fremgangsmåte:

De istandgjorte perlehøns gnides med krydderierne, der forinden blandes. Ombindes med bomuldssnor eller slagteritråd og brunes på alle sider over ikke for stærk varme i letbrunet smør tilsat olie.
Når perlehønsene er smukt brune over det hele, tilsættes den kogende vildtsky (der kan eventuelt bruges bouillon) og et øjeblik efter kommer fløden til. Fuglene steger nu ved svagt blus ca. 40 minutter, hvorefter de tages op. Champignonerne snittes, svitses i en lille klump smør, vermouthen tilsættes, og champignoner og vermouth blandes derefter i skyen under let omrøring. Bringes til kogepunktet, jævnes med smørbollen. Til sidst hældes piskefløde i, saucen snurrer nogle minutter og smages til.

Bland krydderet og gni inn de istandgjorte hønene med det. Bind med hyssing og brun på alle sider. Tilsett så viltsky og etter litt fløten. La de steke i ca 40 minutter. Tas opp. Snitt opp soppen og svits den i smør. Tilsett vermouth og så blandes dette inn i skyen ved lett omrøring. Kok opp og jevn med smørbollen.

Hell så i kremfløte og surr noen minutter til. Smak til og server

Har du prøvd oppskriften? Sett karakter

1 2 3 4 5 6



Mer info

Forfatter:
Kilde: Alletiders kogebog
(Intern: 2953)
Kategori: Stekepanne
Land: Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2002-12-31
Oppdatert dato:2002-12-31


Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Fyllte vaktler.Fyllte vaktler.
Denne retten har 257,17 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 8,32 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 17,71 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 13,14.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++




Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.