Perlehøns i vermouth inneholder
144 Kalorier,
1 g Karbo,
14 g Protein og
9 g Fett pr 100 gr
Perlehøns i vermouth har beregnet å ha følgende allergener
Melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Perlehøns i vermouth er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
4266 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Perlehøns i vermouth!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 144.43 | 831.28 | Kcal |
Protein | 14.17 | 81.56 | gram |
Karbohydrat | 0.84 | 4.83 | gram |
Kostfiber | 0.19 | 1.09 | gram |
Fett | 8.93 | 51.40 | gram |
Mettet fett | 4.61 | 26.53 | gram |
Alkohol | 0.52 % | | | |
Salt | 0.21 | 1.19 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 11.96 | Kr 68.84 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 2 302 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 2,32 % | Lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
De istandgjorte perlehøns gnides med krydderierne, der forinden blandes. Ombindes med bomuldssnor eller slagteritråd og brunes på alle sider over ikke for stærk varme i letbrunet smør tilsat olie.
Når perlehønsene er smukt brune over det hele, tilsættes den kogende vildtsky (der kan eventuelt bruges bouillon) og et øjeblik efter kommer fløden til. Fuglene steger nu ved svagt blus ca. 40 minutter, hvorefter de tages op. Champignonerne snittes, svitses i en lille klump smør, vermouthen tilsættes, og champignoner og vermouth blandes derefter i skyen under let omrøring. Bringes til kogepunktet, jævnes med smørbollen. Til sidst hældes piskefløde i, saucen snurrer nogle minutter og smages til.
Bland krydderet og gni inn de istandgjorte hønene med det. Bind med hyssing og brun på alle sider. Tilsett så viltsky og etter litt fløten. La de steke i ca 40 minutter. Tas opp. Snitt opp soppen og svits den i smør. Tilsett vermouth og så blandes dette inn i skyen ved lett omrøring. Kok opp og jevn med smørbollen.
Hell så i kremfløte og surr noen minutter til. Smak til og server
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Alletiders kogebog
(Intern: 2953)
Kategori:
Stekepanne
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2002-12-31
Oppdatert dato:2002-12-31
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift