Pinnekjøtt på potetlapp inneholder
289 Kalorier,
3 g Karbo,
15 g Protein og
24 g Fett pr 100 gr
Pinnekjøtt på potetlapp har beregnet å ha følgende allergener
Egg, Melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Pinnekjøtt på potetlapp er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
2374 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Pinnekjøtt på potetlapp!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 288.90 | 503.00 | Kcal |
Protein | 14.77 | 25.72 | gram |
Karbohydrat | 3.26 | 5.68 | gram |
Kostfiber | 0.39 | 0.68 | gram |
Fett | 24.00 | 41.79 | gram |
Mettet fett | 12.32 | 21.45 | gram |
Salt | 0.19 | 0.32 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 11.67 | Kr 20.32 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 696 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 4,51 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
1. Plukk fra kjøttet og riv eller hakk den i små biter.
2. Dressing: Rør opp rømmen og tilsett rikelig med finhakket gressløk. Gjør dette i god tid før servering slik at smaken fra gressløken får tid til å utvikle seg.
3. Potetlapprøre: Skrell og mos potene godt. Tilsett eggeplommen og rør kraftig. Tilsett eggehvite til nesten passe tykk røre, så fløte eller rømme til passe tykk røre, - og til slutt litt salt.
4. Varm stekepannen ha i olje og litt smør og fordel røren på fire lapper. Pass varmen og stek dem pent på begge sider.
Anrett lappene på asjetter, strø pinnekjøtt over og rømmedressingen ved siden av og nyt det hele.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matprat.no
(Intern: 2118967826)
Kategori:
Smårett
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2002-05-13
Oppdatert dato:2002-05-13
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift