Web Analytics Made Easy -
StatCounter
Plukkfisk 4 oppskrift fra matoppskrift.no

Plukkfisk 4



Ingredienser

hakket løk
hvit saus
kokte poteter
kokt fisk




Fremgangsmåte:

Kok løk i sausen. Tilsett fisk og delte, kokte poteter. Server med stekt flesk og flatbrød. Du kan bruke salt fisk eller fersk fisk. Bruk gjerne potet og fisk fra middagen dagen før.

Har du prøvd oppskriften? Sett karakter

1 2 3 4 5 6



Mer info

Forfatter:
Kilde: Annies Gjestekro
(Intern: 16165)
Kategori: Enkle retter/mikro
Land: Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2003-10-30
Oppdatert dato:2003-10-30
Lesere: 2558 totalt.

Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Fisk i urtesaus.Fisk i urtesaus.
Denne retten har 207,96 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 1,25 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 17,72 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 9,15.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Fiskepinner m poteter.Fiskepinner m poteter.
Denne retten har 123,48 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 15,27 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 4,76 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 2,08.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++







Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.