Web Analytics Made Easy -
StatCounter
Polentapudding oppskrift med næringsinnhold, allergener, og pris.

Polentapudding



Polentapudding inneholder 69 Kalorier, 11 g Karbo, 4 g Protein og 1 g Fett pr 100 gr
Polentapudding har beregnet å ha følgende allergener Melk, Spor-av-nøtter,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Polentapudding er: Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar


Annonse



Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 6 porsjoner
1litermelk
1,25dlpolentagryn
2ssfarin
Ca 3stkmandeldråper




Næringsdeklarasjon for Polentapudding!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier69.09127.67Kcal
Protein3.736.89gram
Karbohydrat11.1320.57gram
Kostfiber0.370.68gram
Fett0.991.83gram
Mettet fett0.551.02gram
Salt0.090.17gram
Pris på oppskriftenKr 1.84Kr 3.40Kroner
Hele oppskriften veier1 109 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Kok opp melken. Dryss grynene i og rør til det koker. Kok grøten under lokk i 15-20 minutter, til grynene er møre. Smak til med sukker og mandeldråper. Helles i form og hvelves når den er kald. Server med rød saus.

Kald stivnet polenta kan skjæres i skiver, og stekes i stekepanne med litt smør.

Har du prøvd oppskriften? Sett karakter

1 2 3 4 5 6



Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 22548)
Kategori: Dessert
Land: Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2006-07-16
Oppdatert dato:2006-07-16
Lesere: 14841 totalt.

Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Russedessert.Russedessert.
Denne retten har 67 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 14,32 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 0,3 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 0,47.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++







Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.