Web Analytics Made Easy -
StatCounter
Potetmazariner oppskrift med næringsinnhold, allergener, og pris.

Potetmazariner



Potetmazariner inneholder 370 Kalorier, 42 g Karbo, 5 g Protein og 20 g Fett pr 100 gr
Potetmazariner har beregnet å ha følgende allergener Egg, Gluten, Melk, Nøtter, Spor-av-egg, Spor-av-gluten, Spor-av-nøtter, Spor-av-Peanøtter, Spor-av-soya,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Potetmazariner er: Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar


Annonse



Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 1 porsjoner
3dlrevne, kokte poteter
100grsmør eller margarin
2dlfarin
2stkegg
200grrevet marsipan
1dlhvetemel
1tsbakepulver

Til pynt:

100grmørk kokesjokolade
3,5ssfløte
Mandelflak




Kalorier og næringsinnhold i Potetmazariner med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonVerdi pr stykkeEnhet
Kalorier370.103 608.03150.33Kcal
Protein5.4653.232.22gram
Karbohydrat41.95408.9617.04gram
Kostfiber1.7617.160.71gram
Fett19.66191.667.99gram
Mettet fett8.8986.673.61gram
Salt0.333.250.14gram
Pris på oppskriftenKr 4.09Kr 39.87Kr 1.66.-
Hele oppskriften veier975 totalt975 pr porsj41 pr stk gram

Fremgangsmåte:

1 porsjon gir ca 24 stk

Pisk sammen smør og sukker til en lys og porøs krem. Skill eggene og rør inn eggeplommene under stadig pisking. Tilsett revet marsipan, revne poteter, mel og bakepulver. Stivpisk eggehvitene og vend den inn i deigen og rør deigen raskt sammen. Hell røren i en godt smurt i rund kakeform, 24 – 26 cm i diameter, og stek kaken til den er gyllen, på nederste rille i ca. 35 minutter. Avkjøl kaken. Smelt på svak varme sjokoladen, ha i fløten og rør dette godt sammen. Glaser kaken med sjokoladesausen og pynt med mandelflak. Skjær kaken i firkanter ved servering. Godt til kaffen.

Har du prøvd oppskriften? Sett karakter

1 2 3 4 5 6



Mer info

Forfatter:
Kilde: Arild Svensgams hjemmeside
(Intern: 17209)
Kategori: Småkaker
Land: Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2004-03-17
Oppdatert dato:2004-03-17
Lesere: 1646 totalt.

Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.









Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.