Potetpizza





Ingredienser

2 stor kokte poteter i skiver
1 ss olivenolje

Fyll 1:
pepperonipølse
paprika i biter
ost

Fyll 2:
kalkunpålegg
tomatskiver
ost
timian

Fyll 3:
makrell i tomat
vårløk i skiver
timian


Annonse



Fremgangsmåte:

Legg potetene på et stekebrett og pensle med litt olivenolje. Legg på fyllet og stek dem ved 200°C i ca. 5-7 min.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Frukt.no
(Intern: 2118967428)
Kategori: Pizza
Land: Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2002-05-01
Oppdatert dato:2002-05-01
Lesere: 3581 totalt.

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6




Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Bondepizza.Bondepizza.
Denne retten har 231,6 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 13,75 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 14,96 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 5,59.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++







Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.