Rabarbrakake i langpanne





Rabarbrakake i langpanne inneholder 290 Kalorier, 37 g Karbo, 4 g Protein og 14 g Fett pr 100 gr
Rabarbrakake i langpanne har beregnet å ha følgende allergener Egg, Gluten, Melk, Spor-av-gluten,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Rabarbrakake i langpanne er: Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 4 porsjoner
6stang(stenger)rabarbra
1,5dlmelk
200grsmør eller margarin
3stkegg
300grsukker (3 1/2 dl)
270grhvetemel (4 1/2 dl)
3tsbakepulver
bakepapir til pannen


Annonse



Næringsdeklarasjon for Rabarbrakake i langpanne!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier289.911 016.73Kcal
Protein4.4215.50gram
Karbohydrat36.61128.39gram
Kostfiber1.475.16gram
Fett13.6547.87gram
Mettet fett8.2028.76gram
Salt0.592.06gram
Pris på oppskriftenKr 3.88Kr 13.61Kroner
Hele oppskriften veier1 403 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Rens og skyll rabarbraen, skjær den i ca 2 cm lange stykker.

Kok opp melk og smør.

Pisk eggene med sukker til eggedosis, hell den kokende melkeblandingen over.

Tilsett mel blandet med bakepulver og rør det godt inn. Hell kakedeigen i langpannen dekket med bakepapir. Fordel rabarbraen jevnt over kakedeigen. Sett pannen i ovnen ved 200 C i ca 20 minutter.

Skjær opp kaken i avlange stykker og server dem lunkne, gjerne med pisket krem med vaniljesukker.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 9024)
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Langpannekake
Land: Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2003-04-26
Oppdatert dato:2003-04-26
Lesere: 6103 totalt.

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6


Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.









Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.