Web Analytics Made Easy -
StatCounter
Rekesaus til bakte poteter oppskrift med næringsinnhold, allergener, og pris.

Rekesaus til bakte poteter



Rekesaus til bakte poteter inneholder 242 Kalorier, 2 g Karbo, 9 g Protein og 22 g Fett pr 100 gr
Rekesaus til bakte poteter har beregnet å ha følgende allergener Melk, Skalldyr,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Rekesaus til bakte poteter er: Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar


Annonse



Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 4 porsjoner
3dlcrème fraîche
150grpillede reker
2ssfinhakket løk
0,5dlfinhakket dill
1tskarri
Salt etter smak
Litt nykvernet pepper




Næringsdeklarasjon for Rekesaus til bakte poteter!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier242.31280.78Kcal
Protein9.0610.50gram
Karbohydrat2.112.44gram
Kostfiber0.400.46gram
Fett21.8725.34gram
Mettet fett13.3215.43gram
Salt0.530.62gram
Pris på oppskriftenKr 8.69Kr 10.07Kroner
Hele oppskriften veier464 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Finhakk rekene og bland sammen med alle de andre ingrediensene. Smak til med pepper og eventuelt litt salt. Kan sløyfes.

Har du prøvd oppskriften? Sett karakter

1 2 3 4 5 6



Mer info

Forfatter:
Kilde: Arild Svensgams hjemmeside
(Intern: 17367)
Kategori: Saus
Land: Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2004-04-04
Oppdatert dato:2004-04-04
Lesere: 1766 totalt.

Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.









Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.