Fotograf:
Alena Gibalova
Ringblomstkake inneholder
403 Kalorier,
38 g Karbo,
7 g Protein og
25 g Fett pr 100 gr
Ringblomstkake har beregnet å ha følgende allergener
Egg, Gluten, Melk, Spor-av-gluten,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Ringblomstkake er:
Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 5 poeng fra 3 lesere
Lesere:
4338 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Kalorier og næringsinnhold i Ringblomstkake med ingrediensene over!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Verdi pr stykke | Enhet |
---|
Kalorier | 403.20 | 1 558.89 | 155.89 | Kcal |
Protein | 6.68 | 25.83 | 2.58 | gram |
Karbohydrat | 38.28 | 148.00 | 14.80 | gram |
Kostfiber | 1.07 | 4.14 | 0.41 | gram |
Fett | 24.58 | 95.03 | 9.50 | gram |
Mettet fett | 14.35 | 55.48 | 5.55 | gram |
Salt | 1.02 | 3.94 | 0.39 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 3.52 | Kr 13.61 | Kr 1.36 | .- |
Hele oppskriften veier | 387 totalt | 387 pr porsj | 39 pr stk | gram |
Energiprosent fra karbo | 37,97 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
1 porsjon gir ca 10
stykker
Smelt smøret. Pisk egg med 0,8 dl sukker, tilsett smelta smør og mel med bakepulver. Bland i 1,5 dl ringblomst-kroneblader. Hell røren i en rundform.
Strø resten av sukkeret og ringblomster på toppen. Stekes ved 175°C ca. 25 minutter.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Alena Gibalova
(Intern: 27312)
Tilberedningstid:
40 min
Oppskriften er
enkel å tilberede
Kategori:
Kaker
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2010-07-27
Oppdatert dato:2010-07-27
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift