Fotograf:
Dansukker
Rips i butterdeig med hyllebærkrem inneholder
212 Kalorier,
24 g Karbo,
3 g Protein og
11 g Fett pr 100 gr
Rips i butterdeig med hyllebærkrem har beregnet å ha følgende allergener
Egg, Gluten, Spor-av-egg, Spor-av-melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Rips i butterdeig med hyllebærkrem er:
Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
3806 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Rips i butterdeig med hyllebærkrem!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 211.91 | 271.24 | Kcal |
Protein | 3.38 | 4.33 | gram |
Karbohydrat | 23.76 | 30.41 | gram |
Kostfiber | 3.12 | 3.99 | gram |
Fett | 10.79 | 13.81 | gram |
Mettet fett | 4.65 | 5.95 | gram |
Salt | 0.28 | 0.35 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 9.92 | Kr 12.70 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 512 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 44,84 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
1. Skjær butterdeigen i firkanter på 8 x 8 cm.
2. Pensle den siden som vender opp og stek butterdeigsplatene i ovnen på 200 °C i ca. 10 minutter. Skjær av toppen på butterdeigsplatene når de er avkjølt og bruk som lokk.
3. Pisk eggeplommene, sukkeret og hyllebærsaften i en bolle og sett bollen i vannbad (en kasserolle med kokende vann). Pisk hele tiden til skummet begynner å bli fast og varmt. Ta bollen ut av vannbadet.
4. Rens ripsbærene og legg dem butterdeigsbunnene. Hell over hyllebærkremen. Legg på butterdeigslokkene og sikt på melis før servering.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Dansukker
(Intern: 27117)
Tilberedningstid:
25 min
Oppskriften er
middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Dessert
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2010-06-09
Oppdatert dato:2010-06-09
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift