Rips i butterdeig med hyllebærkrem



Rips i butterdeig med hyllebærkrem oppskrift.
Fotograf: Dansukker
Rips i butterdeig med hyllebærkrem inneholder 212 Kalorier, 24 g Karbo, 3 g Protein og 11 g Fett pr 100 gr
Rips i butterdeig med hyllebærkrem har beregnet å ha følgende allergener Egg, Gluten, Spor-av-egg, Spor-av-melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Rips i butterdeig med hyllebærkrem er: Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar

Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere: 3806 totalt.

Annonse



Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 4 porsjoner
2stkbutterdeigsplater, frosne (ca. 200 g)
2stkeggeplommer
2sssukker
4sskonsentrert hyllebærsaft
0,5literrips
Melis




Næringsdeklarasjon for Rips i butterdeig med hyllebærkrem!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier211.91271.24Kcal
Protein3.384.33gram
Karbohydrat23.7630.41gram
Kostfiber3.123.99gram
Fett10.7913.81gram
Mettet fett4.655.95gram
Salt0.280.35gram
Pris på oppskriftenKr 9.92Kr 12.70Kroner
Hele oppskriften veier512 gr totalt gram
Energiprosent fra karbo44,84 %Ikke lavkarboHva betyr dette?

Fremgangsmåte:

1. Skjær butterdeigen i firkanter på 8 x 8 cm.

2. Pensle den siden som vender opp og stek butterdeigsplatene i ovnen på 200 °C i ca. 10 minutter. Skjær av toppen på butterdeigsplatene når de er avkjølt og bruk som lokk.
3. Pisk eggeplommene, sukkeret og hyllebærsaften i en bolle og sett bollen i vannbad (en kasserolle med kokende vann). Pisk hele tiden til skummet begynner å bli fast og varmt. Ta bollen ut av vannbadet.

4. Rens ripsbærene og legg dem butterdeigsbunnene. Hell over hyllebærkremen. Legg på butterdeigslokkene og sikt på melis før servering.

Har du prøvd oppskriften? Sett karakter

1 2 3 4 5 6



Mer info

Forfatter:
Kilde: Dansukker
(Intern: 27117)
Tilberedningstid: 25 min
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Dessert
Land: Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2010-06-09
Oppdatert dato:2010-06-09


Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Rips i butterdeig med hyllebærkrem.Rips i butterdeig med hyllebærkrem.
Denne retten har 211,91 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 23,76 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 10,79 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 9,92.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Rips med vaniljesaus.Rips med vaniljesaus.
Denne retten har 99,26 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 9,84 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 4,72 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 6,37.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Smuldrepai med rips.Smuldrepai med rips.
Denne retten har 271,07 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 31,82 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 14,15 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 9,54.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Ripsberg.Ripsberg.
Denne retten har 224,62 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 18,56 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 15,14 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 6,54.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++




Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.