Fotograf:Dansukker Rips er ikke så lett å få brukt på en fornuftig måte men her putter vi dem i en pai.
Oppskriften inneholder 271 Kalorier, 32 g Karbo, 2 g Protein og 14 g Fett pr 100 gr Oppskriften har følgende allergener Gluten, Melk, Spor-av-gluten, Spor-av-melk, Spor-av-soya, Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Skyll og rens bærene. Legg dem på et håndkle for å renne av. Legg de tørre ingrediensene til deigen i en bolle. Tilsett kaldt smør/margarin i terninger, og smuldre til det blir en grynete masse. Smør en ildfast form. Bland bærene med syltesukker og potetmel, og ha dem i formen. Strø på smuldredeigen. Stekes midt i ovnen ved 225 °C i ca. 20 minutter. Server paien lunken med vaniljesaus, vaniljeis eller lettvispet krem.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:Knut Pettersen Kilde:Dansukker
(Intern: 33901)
Tilberedningstid:
20-40 min
Oppskriften er enkel å tilberede
Kategori:
Dessertpai/terte Innlagt dato:2018-04-16
Oppdatert dato:2018-04-16