Ripssyltetøy inneholder
176 Kalorier,
40 g Karbo,
1 g Protein og
1 g Fett pr 100 gr
Ripssyltetøy har ingen allergener
Ripssyltetøy er:
Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3,9 poeng fra 10 lesere
Lesere:
18119 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Ripssyltetøy!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 176.23 | 2 731.57 | Kcal |
Protein | 0.77 | 11.94 | gram |
Karbohydrat | 39.94 | 619.07 | gram |
Kostfiber | 3.23 | 50.07 | gram |
Fett | 0.77 | 11.94 | gram |
Mettet fett | 0.19 | 2.95 | gram |
Salt | 0.00 | 0.03 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 10.25 | Kr 158.88 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 1 550 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 90,65 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Vei ripsen i kokekaret etter at den er renset og eventuelt skylt. Legg på lokk og gi ripsen et raskt oppkok. Rør av og til så ripsmassen blir skikkelig gjennomkokt. Kok ripsen i 5-7 minutter. Løft kjelen til side. Rør sukkeret i og rør til det er oppløst. Gi syltetøyet et godt oppkok. Skum av eventuelt skum.
Fyll det kokende varme syltetøyet i rene, varme hermetikkglass. Glassene må være helt fulle. Skru lokk på med det samme. Oppbevares kjølig.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matoppskrift.no
(Intern: 9393)
Oppskriften er
middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Syltetøy/gele
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2003-04-27
Oppdatert dato:2003-04-27
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift