Risengrynspudding 2 inneholder
140 Kalorier,
16 g Karbo,
6 g Protein og
6 g Fett pr 100 gr
Risengrynspudding 2 har beregnet å ha følgende allergener
Egg, Melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Risengrynspudding 2 er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
2228 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Risengrynspudding 2!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 139.63 | 386.22 | Kcal |
Protein | 5.53 | 15.30 | gram |
Karbohydrat | 15.55 | 43.01 | gram |
Kostfiber | 0.16 | 0.44 | gram |
Fett | 6.11 | 16.90 | gram |
Mettet fett | 3.28 | 9.07 | gram |
Salt | 0.51 | 1.42 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 4.51 | Kr 12.47 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 1 383 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 44,54 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Legg gelatin i bløt i kaldt vann i ca 5 minutter. Rør risengrynsgrøten jevn med smeltet smør. Tilsett sukker og eggeplommer, sitronskall og hakkede mandler. Ta opp gelatinplatene og klem ut vannet.
Smelt gelatinen i 1/2 dl kokende vann og rør den inn i blandingen. Skjær forsiktig inn stivpiskede eggehviter og hell alt i en egnet form.
Sett den kaldt. Hvelv puddingen og server rød saus til.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Kylling.no
(Intern: 2118967698)
Kategori:
Dessert
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2002-05-09
Oppdatert dato:2002-05-09
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift