Rislapper





Rislapper inneholder 148 Kalorier, 20 g Karbo, 6 g Protein og 5 g Fett pr 100 gr
Rislapper har beregnet å ha følgende allergener Egg, Gluten, Melk, Spor-av-gluten,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Rislapper er: Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 1 porsjoner
3dlkald risgrøt (rest)
3stkegg
0,5dlhvetemel
0,5dlsukker
0,5tsbakepulver
0,5tsvaniljesukker
0,5tssalt


Annonse



Kalorier og næringsinnhold i Rislapper med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonVerdi pr stykkeEnhet
Kalorier148.01806.3940.32Kcal
Protein6.3334.491.72gram
Karbohydrat19.51106.295.31gram
Kostfiber0.231.250.06gram
Fett4.9126.751.34gram
Mettet fett1.8610.130.51gram
Salt1.206.530.33gram
Pris på oppskriftenKr 3.78Kr 20.59Kr 1.03.-
Hele oppskriften veier545 totalt545 pr porsj27 pr stk gram

Fremgangsmåte:

1 porsjon gir ca 20 lapper

Bland alle ingrediensene i en matprosessor. La røren (helst) svelle i 15 minutter. Stek så rislappene i litt smør eller olje i varm stekepanne. Snu lappene når røren er stivnet på overflaten. Serveres lune, gjerne med tyttebær og rømme.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Kylling.no
(Intern: 17385)
Kategori: Pannekaker
Land: Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2004-04-05
Oppdatert dato:2004-04-05
Lesere: 6054 totalt.

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6




Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.









Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.