Rødvinsmarineret Strutsefilet inneholder
80 Kalorier,
6 g Karbo,
8 g Protein og
1 g Fett pr 100 gr
Rødvinsmarineret Strutsefilet har ingen allergener
Rødvinsmarineret Strutsefilet er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
5581 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Rødvinsmarineret Strutsefilet!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 79.87 | 383.38 | Kcal |
Protein | 7.62 | 36.58 | gram |
Karbohydrat | 6.32 | 30.34 | gram |
Kostfiber | 1.00 | 4.80 | gram |
Fett | 0.80 | 3.84 | gram |
Mettet fett | 0.25 | 1.20 | gram |
Alkohol | 2.13 % | | | |
Salt | 0.06 | 0.31 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 8.91 | Kr 42.77 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 1 920 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 31,65 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Kjøttet marineres i rødvinen tilsatt krydder, løk og gulerot i ca 4 timer.
Kjøttet legges i et ildfast fat med litt av marinaden og stekes ved 180 gr. til steke-termometeret viser 57 gr. (sentrumtemp.)
Hvil kjøttet tildekket i ca 15 min.
Resten av marinaden kokes til gulerøtter og løk er møre.
Jevnes med maizena utrørt i vann og smakes til med salt og pepper
Serveres med salat og poteter.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Alletiders kogebog
(Intern: 3019)
Oppskriften er
middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Ovnsrett
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2003-01-04
Oppdatert dato:2003-01-04
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.