Rødvinsmarineret Strutsefilet



Rødvinsmarineret Strutsefilet inneholder 80 Kalorier, 6 g Karbo, 8 g Protein og 1 g Fett pr 100 gr
Rødvinsmarineret Strutsefilet har ingen allergener
Rødvinsmarineret Strutsefilet er: Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 4 porsjoner
600grstrutsefilet
1stkløk
krydderurter efter smak
4dlrødvin
1stkgulrot
4porsjon(er)poteter


Annonse



Næringsdeklarasjon for Rødvinsmarineret Strutsefilet!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier79.55381.84Kcal
Protein7.6236.58gram
Karbohydrat6.3230.34gram
Kostfiber0.844.03gram
Fett0.803.84gram
Mettet fett0.251.20gram
Alkohol2.13 %
Salt0.060.31gram
Pris på oppskriftenKr 8.91Kr 42.77Kroner
Hele oppskriften veier1 920 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Kjøttet marineres i rødvinen tilsatt krydder, løk og gulerot i ca 4 timer.

Kjøttet legges i et ildfast fat med litt av marinaden og stekes ved 180 gr. til steke-termometeret viser 57 gr. (sentrumtemp.)
Hvil kjøttet tildekket i ca 15 min.
Resten av marinaden kokes til gulerøtter og løk er møre.
Jevnes med maizena utrørt i vann og smakes til med salt og pepper

Serveres med salat og poteter.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Alletiders kogebog
(Intern: 3019)
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Ovnsrett
Land: Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2003-01-04
Oppdatert dato:2003-01-04
Lesere: 4810 totalt.

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6


Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.











Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.