Web Analytics Made Easy -
StatCounter
Rognfromasj oppskrift med næringsinnhold, allergener, og pris.

Rognfromasj



Rognfromasj inneholder 218 Kalorier, 13 g Karbo, 8 g Protein og 15 g Fett pr 100 gr
Rognfromasj har beregnet å ha følgende allergener Egg, Fisk, Melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Rognfromasj er: Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar


Annonse



Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 6 porsjoner
150grfarin
6stkeggeplommer
5dlmelk
1stkvaniljestang
14plate(r)gelatin
5dlstivpisket kremfløte
200grtorskerogn




Næringsdeklarasjon for Rognfromasj!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier218.44541.33Kcal
Protein7.7819.28gram
Karbohydrat12.6331.30gram
Kostfiber0.000.00gram
Fett15.2037.67gram
Mettet fett8.9422.15gram
Salt0.120.29gram
Pris på oppskriftenKr 6.06Kr 15.02Kroner
Hele oppskriften veier1 487 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Kok opp melk med vaniljestang. Eggeplommer og farin piskes godt og den kokende melken tilsettes, litt om gangen. Blandingen bringes nesten opp til kokepunktet, og den smeltede gelatinen tilsettes. Massen smakes til med presset sitron og avkjøles.

Den stivpiskede kremen, sammen med 200 gram renset torskerogn som er kokt i usaltet vann, tilsettes massen før den stivner. Fromasjen fylles i former og settes kjølig. Serveres med frisk jordbærsaus.

Har du prøvd oppskriften? Sett karakter

1 2 3 4 5 6



Mer info

Forfatter:
Kilde: Elsa's hjemmeside
(Intern: 16317)
Kategori: Dessert
Land: Norge
Fylke: Ukjent
Nasjonal/tradisjonsrett
Innlagt dato:2003-11-10
Oppdatert dato:2003-11-10
Lesere: 3147 totalt.

Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.









Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.