Rognpannekaker inneholder
98 Kalorier,
8 g Karbo,
13 g Protein og
1 g Fett pr 100 gr
Rognpannekaker har beregnet å ha følgende allergener
Fisk, Gluten, Melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Rognpannekaker er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
5260 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Rognpannekaker!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 98.11 | 362.27 | Kcal |
Protein | 12.76 | 47.12 | gram |
Karbohydrat | 8.05 | 29.72 | gram |
Kostfiber | 1.00 | 3.69 | gram |
Fett | 1.43 | 5.28 | gram |
Mettet fett | 0.29 | 1.07 | gram |
Salt | 0.60 | 2.22 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 7.28 | Kr 26.88 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 1 477 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 32,82 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Rens og vask rogna. Skrell, vask og rasp potetene.
Rør sammen ingrediensene til en tynn røre.
Røren stekes i panne som pannekake til den er gyllen brun.
Rognpannekaker serveres sammen med rå grønnsaker, kokt potet, rømmesaus eller lettbrunet smør.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matoppskrift.no
(Intern: 11844)
Oppskriften er
middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Pannekaker
Land:
Norge
Fylke:
Møre og Romsdal
Nasjonal/tradisjonsrett
Innlagt dato:2003-05-06
Oppdatert dato:2003-05-06
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.