Rognpannekaker





Rognpannekaker inneholder 98 Kalorier, 8 g Karbo, 13 g Protein og 1 g Fett pr 100 gr
Rognpannekaker har beregnet å ha følgende allergener Fisk, Gluten, Melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Rognpannekaker er: Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 4 porsjoner
0,75kgtorskerogn
0,75kgpoteter
1tssalt
1tssirup
Ca 2,5ssrugmel
Ca 0,75dlmelk eller vann


Annonse



Næringsdeklarasjon for Rognpannekaker!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier97.93361.61Kcal
Protein12.7747.15gram
Karbohydrat8.0529.72gram
Kostfiber0.802.95gram
Fett1.455.35gram
Mettet fett0.301.11gram
Salt0.602.22gram
Pris på oppskriftenKr 7.28Kr 26.88Kroner
Hele oppskriften veier1 477 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Rens og vask rogna. Skrell, vask og rasp potetene.

Rør sammen ingrediensene til en tynn røre.

Røren stekes i panne som pannekake til den er gyllen brun.

Rognpannekaker serveres sammen med rå grønnsaker, kokt potet, rømmesaus eller lettbrunet smør.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 11844)
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Pannekaker
Land: Norge
Fylke: Møre og Romsdal
Nasjonal/tradisjonsrett
Innlagt dato:2003-05-06
Oppdatert dato:2003-05-06
Lesere: 3599 totalt.

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6




Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.









Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.