Fotograf:
Mat.no
Rosettbakkels fra Christiania inneholder
165 Kalorier,
25 g Karbo,
7 g Protein og
4 g Fett pr 100 gr
Rosettbakkels fra Christiania har beregnet å ha følgende allergener
Egg, Gluten, Melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Rosettbakkels fra Christiania er:
Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3,2 poeng fra 6 lesere
Lesere:
15615 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Rosettbakkels fra Christiania!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 164.74 | 949.43 | Kcal |
Protein | 7.37 | 42.47 | gram |
Karbohydrat | 24.92 | 143.62 | gram |
Kostfiber | 0.87 | 5.01 | gram |
Fett | 3.76 | 21.67 | gram |
Mettet fett | 1.16 | 6.69 | gram |
Salt | 0.15 | 0.85 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 2.28 | Kr 13.14 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 576 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 60,5 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Lag en blank jevning av mel og melk. La den svelle noe. Pisk sammen egg og sukker og ha dette i.
Bruk et rosettbakkelsjern. Varm dette i smultet. Rist smultet av jernet, stryk det mot et sammenlagt papirhåndkle. Dypp jernet i kakerøren så den står til øverste kant på jernet, men ikke over. Sett det i den varme smultgryten så smultet dekker. Stek bakkelsen til den er pent gyllen.
La den renne av på porøst kjøkkenpapir mens den avkjøles. Ved servering kan du la kakene være som de er, drysse melis på eller fylle dem forsiktig med krem og syltetøy.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matoppskrift.no
(Intern: 13173)
Oppskriften er
middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Småkaker
Land:
Norge
Fylke:
Oslo
Nasjonal/tradisjonsrett
Innlagt dato:2003-05-09
Oppdatert dato:2003-05-09
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift