Sambusa





Sambusa inneholder 118 Kalorier, 3 g Karbo, 11 g Protein og 7 g Fett pr 100 gr
Sambusa har beregnet å ha følgende allergener Fisk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Sambusa er: Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 1 porsjoner
2boks(er)tunfisk i vann
2stk storløk
paprika
karry
hvitløk
1dashsort pepper
risplater (kinesiske)
1literolje (til steking)Ingrediensen er ikke med i næringsutregningen. Les mer!
50gr(frityrolje, mengden som tas opp av fisken og kun til fettberegning)


Annonse



Næringsdeklarasjon for Sambusa!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier117.572 022.44Kcal
Protein11.42196.45gram
Karbohydrat2.7947.99gram
Kostfiber0.9816.86gram
Fett6.53112.33gram
Mettet fett1.7429.93gram
Salt0.447.49gram
Pris på oppskriftenKr 3.17Kr 54.53Kroner
Hele oppskriften veier1 720 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Hell vannet fra tunfisken, og svisj kjøttet på en tørr panne sammen med hakket løk inntil løkene er bløte. Smak til med krydder.
Skjær risplatene ut i strimler. Hver strimmel formes til et kremmerhus, som ender i en løs snipp. Kremmerhuset fylles med en full skje av tunblandingen og lukkes med snippen som lokk, som holdes fast med litt melklister.
De formede Sambusa frityrstekes ved lav varme og legges til avdrypping for overskytende fettstoff.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Alletiders kogebog
(Intern: 23010)
Kategori: Fritert
Land: Somalia
Innlagt dato:2006-11-12
Oppdatert dato:2006-11-12
Lesere: 7097 totalt.

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6




Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.









Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.