Web Analytics Made Easy -
StatCounter
Sjøkreps med tilbehør oppskrift med næringsinnhold, allergener, og pris.

Sjøkreps med tilbehør



Sjøkreps med tilbehør inneholder 91 Kalorier, 10 g Karbo, 9 g Protein og 1 g Fett pr 100 gr
Sjøkreps med tilbehør har beregnet å ha følgende allergener Gluten, Skalldyr,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Sjøkreps med tilbehør er: Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar


Annonse



Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 4 porsjoner

Scampi fritti

Ca 14stksjøkrepshaler

Frityrrøre:

1dlhvetemel
0,5tssalt
0,75dlpilsner øl
olje til steking

Tilbehør til sjøkreps naturell:
ristet loff
sitronbåter
majones
chutney
chilisaus
dillmajones
sennep-pickles




Næringsdeklarasjon for Sjøkreps med tilbehør!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier91.1794.25Kcal
Protein8.839.13gram
Karbohydrat10.1010.44gram
Kostfiber0.450.47gram
Fett1.081.12gram
Mettet fett0.030.03gram
Alkohol0.69 %
Salt2.132.20gram
Pris på oppskriftenKr 18.99Kr 19.63Kroner
Hele oppskriften veier414 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Sjøkreps selges alltid kokte. De har en lys gulrød farge. Det meste av maten sitter i halen. Fjern den mørke strengen (tarmen).

Server sjøkreps godt avkjølt med en eller flere av sausene som er nevnt. Sjøkreps kan også brukes i skalldyrstuing, sauser eller supper.

Rens sjøkrepsene, halene skal være hele. Er de store kan de eventuelt deles i to på langs.

Lag røre av mel, salt og øl. Ølet gjør stekeskorpen sprøere enn om man bruker vann eller melk.

Dypp krepshalene i røren.

Kok dem i olje 3-4 min. Oljen er passe varm når en loffterning blir pent brun i løpet av 1 min.

La de stekte krepsehalene renne av på husholdningspapir.

Scampi fritti serveres nystekte og varme sammen med salat og noe av tilbehøret som er nevnt over.

Har du prøvd oppskriften? Sett karakter

1 2 3 4 5 6



Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 7790)
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Stekepanne
Land: Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2003-04-20
Oppdatert dato:2003-04-20
Lesere: 8232 totalt.

Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.









Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.