Sjokoladekake 5 inneholder
354 Kalorier,
37 g Karbo,
3 g Protein og
22 g Fett pr 100 gr
Sjokoladekake 5 har beregnet å ha følgende allergener
Egg, Melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Sjokoladekake 5 er:
Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Kalorier og næringsinnhold i Sjokoladekake 5 med ingrediensene over!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Verdi pr stykke | Enhet |
---|
Kalorier | 354.07 | 4 675.07 | 389.59 | Kcal |
Protein | 3.11 | 41.06 | 3.42 | gram |
Karbohydrat | 36.84 | 486.43 | 40.54 | gram |
Kostfiber | 0.25 | 3.30 | 0.28 | gram |
Fett | 21.53 | 284.28 | 23.69 | gram |
Mettet fett | 13.01 | 171.78 | 14.32 | gram |
Salt | 0.31 | 4.16 | 0.35 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 3.58 | Kr 47.27 | Kr 3.94 | .- |
Hele oppskriften veier | 1 320 totalt | 1 320 pr porsj | 110 pr stk | gram |
Energiprosent fra karbo | 41,61 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
1 porsjon gir ca 12
stykker
Varm smøret litt og rør det med potetmelet til det blir lyst og lett.
Pisk egg og sukker til eggedosis og bland alt sammen.
Stek 3 kaker av røren.
Alt til vaniljekremen blandes i en tykkbunnet gryte og tyknes over varmen,
Røres til den er kald.
Glasuren lages som vanlig ved at man blander det tørre og tilsetter det andre mens man rører.
Smøret til smørkremen røres hvitt med sukkeret.
Vaniljekremen tilsettesgradvis mens man rører kraftig.
Smak til med vanilje.
Ta vekk litt smørkrem før vaniljekremen has i.
Kakene legges på hverandre med krem imellom.
Kaken dekkes med sjokolade glasur.
Og pyntes med litt av smørkremen.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Elbjørg Pettersen
(Intern: 2118967018)
Kategori:
Sjokoladekake
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2002-04-01
Oppdatert dato:2002-04-01
Lesere:
5261 totalt.
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.