Sjokoladekake 5





Sjokoladekake 5 inneholder 355 Kalorier, 37 g Karbo, 3 g Protein og 22 g Fett pr 100 gr
Sjokoladekake 5 har beregnet å ha følgende allergener Egg, Melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Sjokoladekake 5 er: Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 1 porsjoner
150grsmør
150grpotetmel
2stkegg
2stkeggeplommer
150grsukker

Vaniljekrem:

3dlmelk
2stkeggeplommer
1tspotetmel
1ssvaniljesukker
1,5sssukker

Glasur:

2,5dlmelis
2sskakao
1ssvaniljesukker
2sskaffe

Smørkrem:

150grsmør
1sssukker
1ssvaniljesukker
1/3 av vaniljekremen


Annonse



Kalorier og næringsinnhold i Sjokoladekake 5 med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonVerdi pr stykkeEnhet
Kalorier354.524 681.01390.08Kcal
Protein3.1141.063.42gram
Karbohydrat36.84486.4340.54gram
Kostfiber0.253.300.28gram
Fett21.58284.9423.74gram
Mettet fett13.06172.4414.37gram
Salt0.364.760.40gram
Pris på oppskriftenKr 3.58Kr 47.27Kr 3.94.-
Hele oppskriften veier1 320 totalt1 320 pr porsj110 pr stk gram

Fremgangsmåte:

1 porsjon gir ca 12 stykker

Varm smøret litt og rør det med potetmelet til det blir lyst og lett. Pisk egg og sukker til eggedosis og bland alt sammen. Stek 3 kaker av røren.

Alt til vaniljekremen blandes i en tykkbunnet gryte og tyknes over varmen,
Røres til den er kald.

Glasuren lages som vanlig ved at man blander det tørre og tilsetter det andre mens man rører.

Smøret til smørkremen røres hvitt med sukkeret. Vaniljekremen tilsettesgradvis mens man rører kraftig. Smak til med vanilje. Ta vekk litt smørkrem før vaniljekremen has i.

Kakene legges på hverandre med krem imellom. Kaken dekkes med sjokolade glasur. Og pyntes med litt av smørkremen.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Elbjørg Pettersen
(Intern: 2118967018)
Kategori: Kaker
Land: Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2002-04-01
Oppdatert dato:2002-04-01
Lesere: 5041 totalt.

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6


Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.









Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.