60 g Dronning kokesjokolade
200 g smør/margarin
1 pose Freia Browniesmix
200 g hvetemel
4 ss Regia Bakekakao
1 ts Freia bakepulver
3 stk egg (store)
1,50 dl melk
Glasur:
200 g Philadelphia Classic
2 ts Freia vaniljesukker
100 g smør/margarin (romtemperert)
250 g melis
Fremgangsmåte:
1 porsjon gir ca 12
stykker
Smelt smør/margarin sammen med Dronning Kokesjokolade og avkjøl. Bland browniesmix med hvetemelet, Regia Bakekakao og Freia bakepulver. Rør inn eggene og melken. Bland sjokoladesmøret i røren og rør til en jevn blanding. Hell røren i en smurt og strødd springform (ca. 22 cm). Stekes ves 180 °C i ca. 40 min. Når kaken er avkjølt blandes ingrediensene til glasuren, som så fordeles jevn på kaken. Pynt med jordbær.