Fotograf:
Soppgleder
Skogssopp i butterdeig inneholder
64 Kalorier,
3 g Karbo,
2 g Protein og
4 g Fett pr 100 gr
Skogssopp i butterdeig har beregnet å ha følgende allergener
Melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Skogssopp i butterdeig er:
Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 5,2 poeng fra 4 lesere
Lesere:
6219 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Skogssopp i butterdeig!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 64.14 | 202.44 | Kcal |
Protein | 2.33 | 7.35 | gram |
Karbohydrat | 2.68 | 8.46 | gram |
Kostfiber | 0.95 | 3.00 | gram |
Fett | 3.81 | 12.03 | gram |
Mettet fett | 2.30 | 7.26 | gram |
Alkohol | 1.13 % | | | |
Salt | 0.02 | 0.08 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 4.84 | Kr 15.28 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 1 263 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 16,71 % | Lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Dette er én av Soppgleders favoritter, som alltid vekker beundring og matglede. Her benyttes ingredienser som passer svært godt med mange sopp: fløte, hvitvin, hvitløk og løk. Det gir en fylde til soppmåltidet som de aller fleste setter pris på.
Finhakk løk og press hvitløk, og fres dette lett i smør.
Tilsett hvitvin.
Stek soppen gyllen (etter sammenkoking), og tilsett blandingen av vin/løk/hvitløk.
Tilsett fløte, og la det koke ned til 1/2 væskemengde.
Tilsett hakket persille, og smak til med salt, pepper og basilikum.
Del butterdeigplatene i to. Skjær forsiktig med en kniv langs ca 1/2 cm inn for ytterkanten, halvveis ned i deigen. Stek dem så i ovnen i henhold til oppskriften på pakken. Når de er ferdig stekt, kan man ta ut den indre delen av butterdeigplaten, slik at man får en "kiste". Fyll soppen oppi, og pynt med et par friske basilikumblader. Legg lokket halvveis oppå, og servér!
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Soppgleder
(Intern: 2118969017)
Oppskriften er
middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Stekepanne
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2005-07-14
Oppdatert dato:2005-07-14
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift