Fotograf:Dansukker Smakssatt sukker er godt og fremhever smaken på bær, sitrusfrukter og krydder. Lag ditt eget smakssatte sukker og dekorer kaken eller desserten.
Oppskriften inneholder 220 Kalorier, 52 g Karbo, 1 g Protein og 0 g Fett pr 100 gr Oppskriften har ikke allergener
Sett ovnen på 50 °C.
Del de litt større bærene i to, og legg dem på en plate med bakepapir.
La stå i ovnen i minst 5 timer. Slå deretter av ovnen, og la bærene stå over natten.
Klipp, kutt eller smul opp bærene, og bland dem med sukker.
Hvis du vil bruke sitrusskall eller krydder, river du skallet av sitrusfrukten eller hakker krydderet. Legg det i en morter sammen med sukkeret, og knus det sammen.
Holdbarhet: Det blir hardt etter ca. en uke, men kan knuses i en morter eller deles for hånd. Oppbevares i et rent, tørt glass med tett forsegling.
Tips! Pynt kaker eller desserter med smakstilsatt sukker!
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:Knut Pettersen Kilde:Dansukker
(Intern: 35155)
Tilberedningstid:
60 min +
Oppskriften er enkel å tilberede
Kategori:
Tilbehør Innlagt dato:2020-06-18
Oppdatert dato:2020-06-18