Somalisk Ananaskake inneholder
230 Kalorier,
30 g Karbo,
3 g Protein og
11 g Fett pr 100 gr
Somalisk Ananaskake har beregnet å ha følgende allergener
Egg, Gluten, Melk, Spor-av-gluten,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Somalisk Ananaskake er:
Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 4,2 poeng fra 20 lesere
Lesere:
12012 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Kalorier og næringsinnhold i Somalisk Ananaskake med ingrediensene over!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Verdi pr stykke | Enhet |
---|
Kalorier | 230.49 | 4 055.49 | 337.96 | Kcal |
Protein | 3.30 | 58.06 | 4.84 | gram |
Karbohydrat | 29.67 | 522.05 | 43.50 | gram |
Kostfiber | 0.57 | 10.03 | 0.84 | gram |
Fett | 10.83 | 190.55 | 15.88 | gram |
Mettet fett | 6.31 | 111.03 | 9.25 | gram |
Salt | 0.31 | 5.46 | 0.45 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 2.93 | Kr 51.55 | Kr 4.30 | .- |
Hele oppskriften veier | 1 760 totalt | 1 760 pr porsj | 147 pr stk | gram |
Energiprosent fra karbo | 51,49 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
1 porsjon gir ca 12
stykker
Rør smør og sukker sammen. Tilsett deretter egg, mel, bakepulver og vanillie, og rør igjen sammen.
Hell ananassaften fra boksene ned i en gryte med 5 ss sukker. La det koke inntil det blir karamelfarvet.
Legg ananasringer i bunnen av en smurt bakeform (der blir ikke plass til alle). Hell den karameliserede ananassaft over og avslutt med deigen.
Bakes ca 45 min ved 200 grader.
Kaken vendes ut av formen, så ananasringene kommer til å ligge øverst.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Alletiders kogebog
(Intern: 23011)
Kategori:
Kaker
Land:
Somalia
Innlagt dato:2006-11-12
Oppdatert dato:2006-11-12
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift