Fotograf:
Dansukker
Smør og strø en form. Sett ovnen på 175°. Oppskriften inneholder
227 Kalorier,
26 g Karbo,
4 g Protein og
12 g Fett pr 100 gr
Oppskriften har følgende allergener
Egg, Gluten, Melk, Spor-av-gluten,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Påskekake med safran og ananassalsa er:
Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
3886 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Kalorier og næringsinnhold i Påskekake med safran og ananassalsa med ingrediensene over!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Verdi pr stykke | Enhet |
---|
Kalorier | 226.91 | 4 202.42 | 262.65 | Kcal |
Protein | 3.50 | 64.82 | 4.05 | gram |
Karbohydrat | 25.54 | 473.01 | 29.56 | gram |
Kostfiber | 1.06 | 19.63 | 1.23 | gram |
Fett | 12.07 | 223.54 | 13.97 | gram |
Mettet fett | 7.20 | 133.35 | 8.33 | gram |
Salt | 0.36 | 6.65 | 0.42 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 5.81 | Kr 107.60 | Kr 6.73 | .- |
Hele oppskriften veier | 1 852 totalt | 1 852 pr porsj | 116 pr stk | gram |
Energiprosent fra karbo | 45,02 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
1 porsjon gir ca 16
stykker
Rør matfett, vaniljesukker og sukker lett og luftig. Tilsett eggene, ett om gangen, under omrøring.
Bland bakepulver, safran og mel og rør dette inn i røren vekselvis med melken. Hell røren i formen og stek den i nedre del av ovnen i ca. 1 time.
Ananassalsa
Skrell ananasen og skjær den i terninger. Del pasjonsfruktene og skrap ut fruktkjøttet. Legg frukten i en skål. Tilsett rømmen. Bland i farin og karri.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Dansukker
(Intern: 26609)
Kategori:
Kaker
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2009-11-16
Oppdatert dato:2009-11-16
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift