Sommerlig bær-is med MiniMax



Sommerlig bær-is med MiniMax inneholder 62 Kalorier, 6 g Karbo, 2 g Protein og 3 g Fett pr 100 gr
Sommerlig bær-is med MiniMax har beregnet å ha følgende allergener Melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Sommerlig bær-is med MiniMax er: Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar

Oppskriften har fått 4,5 poeng fra 2 lesere
Lesere: 2524 totalt.

Annonse



Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 1 porsjoner
300grfriske bær, eller usukrede dypfryste bær
0,5stksitron, saften
1boks(er)MiniMax Barnesondenæring




Kalorier og næringsinnhold i Sommerlig bær-is med MiniMax med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonVerdi pr stykkeEnhet
Kalorier61.90328.0741.01Kcal
Protein1.859.811.23gram
Karbohydrat6.3533.664.21gram
Kostfiber2.3112.241.53gram
Fett2.7214.421.80gram
Mettet fett0.985.190.65gram
Salt0.060.300.04gram
Pris på oppskriftenKr 11.52Kr 61.06Kr 7.63.-
Hele oppskriften veier530 totalt530 pr porsj66 pr stk gram
Energiprosent fra karbo41,03 %Ikke lavkarboHva betyr dette?

Fremgangsmåte:

1 porsjon gir ca 8 dl

Gir ca 8 dl ferdig is

Rensk de friske bærene og skyll hvis nødvendig.
Dypfryste bær skal tine helt. Bland bær, sukker og sitronsaft og miks med stavmikser eller lignende. Sukkermengden kommer an på bærene – smak deg frem! Tilsett MiniMax Barnesondenæringen i en tynn stråle mens du mikser.
Frys inn isen. Ved bruk av ismaskin, se bruksanvisning for maskinen. Ved bruk av fryseboks, rør i blandingen med jevne mellomrom.
Dekorer isen med friske bær og stivpisket krem.
Alternativt hvis du ikke har stavmikser e.l:

Mos bærene fint eller gjennom en sil. Visp så sammen bær, sukker og sitron med en spiralvisp eller håndmikser. Tilsett MiniMax Barnesondenæringen mens du visper.

Har du prøvd oppskriften? Sett karakter

1 2 3 4 5 6



Mer info

Forfatter:
Kilde: Novartis Nutrition
(Intern: 23883)
Kategori: Iskrem/sorbet
Diett/allergi: Energirik
Land: Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2007-06-16
Oppdatert dato:2007-06-16


Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.