Sommerlig bær-is med MiniMax inneholder
62 Kalorier,
6 g Karbo,
2 g Protein og
3 g Fett pr 100 gr
Sommerlig bær-is med MiniMax har beregnet å ha følgende allergener
Melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Sommerlig bær-is med MiniMax er:
Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 4,5 poeng fra 2 lesere
Lesere:
2524 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Kalorier og næringsinnhold i Sommerlig bær-is med MiniMax med ingrediensene over!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Verdi pr stykke | Enhet |
---|
Kalorier | 61.90 | 328.07 | 41.01 | Kcal |
Protein | 1.85 | 9.81 | 1.23 | gram |
Karbohydrat | 6.35 | 33.66 | 4.21 | gram |
Kostfiber | 2.31 | 12.24 | 1.53 | gram |
Fett | 2.72 | 14.42 | 1.80 | gram |
Mettet fett | 0.98 | 5.19 | 0.65 | gram |
Salt | 0.06 | 0.30 | 0.04 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 11.52 | Kr 61.06 | Kr 7.63 | .- |
Hele oppskriften veier | 530 totalt | 530 pr porsj | 66 pr stk | gram |
Energiprosent fra karbo | 41,03 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
1 porsjon gir ca 8
dl
Gir ca 8 dl ferdig is
Rensk de friske bærene og skyll hvis nødvendig.
Dypfryste bær skal tine helt. Bland bær,
sukker og sitronsaft og miks med stavmikser
eller lignende. Sukkermengden kommer
an på bærene – smak deg frem! Tilsett MiniMax
Barnesondenæringen i en tynn stråle
mens du mikser.
Frys inn isen. Ved bruk av ismaskin, se
bruksanvisning for maskinen. Ved bruk av
fryseboks, rør i blandingen med jevne mellomrom.
Dekorer isen med friske bær og
stivpisket krem.
Alternativt hvis du ikke har stavmikser e.l:
Mos bærene fint eller gjennom en sil. Visp så
sammen bær, sukker og sitron med en spiralvisp
eller håndmikser. Tilsett MiniMax Barnesondenæringen
mens du visper.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Novartis Nutrition
(Intern: 23883)
Kategori:
Iskrem/sorbet
Diett/allergi:
Energirik
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2007-06-16
Oppdatert dato:2007-06-16
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.