Web Analytics Made Easy -
StatCounter
Sommerpai oppskrift med næringsinnhold, allergener, og pris.

Sommerpai



Sommerpai inneholder 334 Kalorier, 26 g Karbo, 3 g Protein og 24 g Fett pr 100 gr
Sommerpai har beregnet å ha følgende allergener Gluten, Melk, Spor-av-egg, Spor-av-melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Sommerpai er: Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar


Annonse



Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 1 porsjoner
250grDigestive-kjeks
1tskanel
100grsmør eller margarin

Fyll:

0,25literyoghurt naturell eller vaniljekrem
3,3dlkremfløte
0,5stksitron, revet skall av
1dlmelis
1ssvaniljesukker
2ssripsgelé
2ssripsgelé
2ssbringebærsyltetøy




Kalorier og næringsinnhold i Sommerpai med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonVerdi pr stykkeEnhet
Kalorier333.733 682.71460.34Kcal
Protein3.2936.314.54gram
Karbohydrat25.81284.8135.60gram
Kostfiber1.1612.801.60gram
Fett23.89263.6332.95gram
Mettet fett14.18156.4819.56gram
Salt0.515.640.71gram
Pris på oppskriftenKr 5.02Kr 55.40Kr 6.92.-
Hele oppskriften veier1 104 totalt1 104 pr porsj138 pr stk gram

Fremgangsmåte:

1 porsjon gir ca 8 stykker

Knus kjeksen i en food processor og kjør til en deig med mykt smør og kanel. Trykk deigen ut i en springform 24 cm i diameter og stek bunnen ved 175 C i 10-15 minutter midt i ovnen. Avkjøl bunnen før den fylles.

La yoghurten renne gjennom et kaffefilter. Gjør det o god tid for det tar litt tid. Pisk kremen stiv og tilsett siktet melis, vaniljesukker og sitronskall. Bland yoghurten i kremen og fyll det hele i paiskallet like før servering.

Rør litt gelé ut med syltetøy og fordel over fyllet. Pynt med friske bær.

Har du prøvd oppskriften? Sett karakter

1 2 3 4 5 6



Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 12512)
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Dessertpai/terte
Land: Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2003-05-08
Oppdatert dato:2003-05-08
Lesere: 2016 totalt.

Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.









Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.