Stekt Krokedillehalefilet inneholder
215 Kalorier,
1 g Karbo,
9 g Protein og
19 g Fett pr 100 gr
Stekt Krokedillehalefilet har beregnet å ha følgende allergener
Melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Stekt Krokedillehalefilet er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 4,5 poeng fra 2 lesere
Lesere:
4628 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Stekt Krokedillehalefilet!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 215.02 | 569.80 | Kcal |
Protein | 8.81 | 23.35 | gram |
Karbohydrat | 1.42 | 3.76 | gram |
Kostfiber | 0.02 | 0.05 | gram |
Fett | 19.34 | 51.25 | gram |
Mettet fett | 11.77 | 31.19 | gram |
Salt | 0.09 | 0.24 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 16.26 | Kr 43.09 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 265 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 2,64 % | Lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Skjær halekjøttet i små medaljonger. Hver stykke skulle ideelt være 1 cm tykke.
Stek dem i brunet smør ca to min på hver side, vend dem ikke mer enn den ene gang. Hvis kjøttet er frosset skal det ha litt lengre tid på pannen.
Når kjøttet er stekt plasseres det på et fat i en varm ovn. Kok pannen av med sitronsaft og med det samme tilsett fløten.
Tilsett hvitløket og rør mens det brings i kok. La det så snurre inntil sausen er så tykk den henger på gryteskjeen.
Tilbered kjøttet på tallerken, hell sausen over medaljongene etter at ha tilsatt eventuel saft fra fatet som inneholdt kjøttet før steking.
Serveres straks med en god krisp salad og eventuelt brød til.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Alletiders kogebog
(Intern: 22819)
Kategori:
Stekepanne
Land:
Australia
Innlagt dato:2006-09-08
Oppdatert dato:2006-09-08
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.