Sufflé av fugl



Sufflé av fugl inneholder 158 Kalorier, 4 g Karbo, 11 g Protein og 11 g Fett pr 100 gr
Sufflé av fugl har beregnet å ha følgende allergener Egg, Gluten, Melk, Spor-av-melk, Spor-av-soya,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Sufflé av fugl er: Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 4 porsjoner
Ca 250grkaldt, stekt kjøtt av fugl
Ca 2,5ssmargarin eller smør
Ca 3,5sshvetemel
2dlsauserester eller buljong
1dlfløte
4stkeggeplommer
1tssalt
hvit pepper
2tsmaizena
Ca 4,5stkeggehviter


Annonse



Næringsdeklarasjon for Sufflé av fugl!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier157.60343.37Kcal
Protein11.1724.34gram
Karbohydrat3.778.21gram
Kostfiber0.140.31gram
Fett10.8423.62gram
Mettet fett4.539.87gram
Salt1.282.80gram
Pris på oppskriftenKr 3.57Kr 7.78Kroner
Hele oppskriften veier872 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Hakk fuglekjøttet fint eller mal det. Brun matfettet i en kjele. Strø på hvetemelet og spe med saus, sammenkokt sjy eller buljong. Rør sammen til en glatt røre. Spe med fløten og la det koke noen minutter. Ta kjelen fra varmen, rør i eggeplommene, ha i krydder og avkjøl jevningen.

Pisk eggehvitene ekstra godt. Ha i maisenna og bland eggehvitene forsiktig inn i jevningen. Hell jevningen i en smurt, rett ildfast form. Stek suffleen nederst i ovnen ved 175 C i ca 45 minutter.

Det er viktig at man ikke åpner ovnsdøren for tidlig, da kan suffleen synke sammen og bli helt flat.

Server suffleen umiddelbart med madeirasaus og en salat.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 8099)
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Ovnsrett
Land: Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2003-04-22
Oppdatert dato:2003-04-22
Lesere: 2574 totalt.

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6


Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.











Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.