Web Analytics Made Easy -
StatCounter
Sukkerbrød gluten og melkefritt oppskrift med næringsinnhold, allergener, og pris.

Sukkerbrød gluten og melkefritt



Sukkerbrød gluten og melkefritt inneholder 322 Kalorier, 58 g Karbo, 3 g Protein og 8 g Fett pr 100 gr
Sukkerbrød gluten og melkefritt har beregnet å ha følgende allergener Spor-av-gluten,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Sukkerbrød gluten og melkefritt er: Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar


Annonse



Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 1 porsjoner
1,5dlrismel
1,5dlmaismel
2dlsukker
2tsbakepulver
2tsvaniljesukker
50grsmeltet melkefri maragrin
2dlrapsy Frutty, utblandet
Reven sitronskall
fiberhusk




Kalorier og næringsinnhold i Sukkerbrød gluten og melkefritt med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonVerdi pr stykkeEnhet
Kalorier322.231 812.54151.05Kcal
Protein2.8415.981.33gram
Karbohydrat58.49329.0127.42gram
Kostfiber1.065.960.50gram
Fett8.3146.743.90gram
Mettet fett3.2718.391.53gram
Salt0.583.260.27gram
Pris på oppskriftenKr 5.57Kr 31.33Kr 2.61.-
Hele oppskriften veier563 totalt563 pr porsj47 pr stk gram

Fremgangsmåte:

1 porsjon gir ca 12 stykker

Bland alt det tørre i en skål. Smelt margarin og rør inn Rapsy. Bland dette med det tørre.
Smør en kakeform med melkefri magarin og dryss med for eksempel fiberhusk.
Stek i ovnen ved 175 grader i ca 30-40 minutter. Prøv med bakepinne. Ta den ut og la den kjølne litt i formen. Løsne den og kjøl ned under kjøkkenhåndkle. Blir litt kompakt.
Rapsy kjøpes fra Allergimat.com

Har du prøvd oppskriften? Sett karakter

1 2 3 4 5 6



Mer info

Forfatter:
Kilde: Allergimat
(Intern: 3288)
Oppskriften er enkel å tilberede
Kategori: Kaker
Diett/allergi: Uten melk
Land: Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2002-11-26
Oppdatert dato:2002-11-26
Lesere: 6262 totalt.

Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.









Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.