Sursyltede plommer 2 inneholder
126 Kalorier,
31 g Karbo,
0 g Protein og
0 g Fett pr 100 gr
Sursyltede plommer 2 har beregnet å ha følgende allergener
Sulfitt,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Sursyltede plommer 2 er:
Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
4489 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Sursyltede plommer 2!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 126.04 | 2 472.90 | Kcal |
Protein | 0.29 | 5.69 | gram |
Karbohydrat | 30.58 | 599.98 | gram |
Kostfiber | 1.01 | 19.82 | gram |
Fett | 0.06 | 1.18 | gram |
Mettet fett | 0.00 | 0.00 | gram |
Salt | 0.00 | 0.04 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 3.05 | Kr 59.84 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 1 962 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 97,04 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Skyll plommene og la dem renne godt av. Prikk dem med en gaffel eller en nål. Legg plommene på glass eller krukke. Bland alle ingrediensene til laken i en kjele. Rør på middels varme til sukkeret er oppløst. Gi laken et oppkok og hell den kokende over plommene. Dekk til glass eller krukke og la det stå i ca 12 timer.
Sil laken fra og gi den et nytt oppkok. Legg plommene i og la dem småkoke et par minutter. Skum eventuelt av.
Fyll plommene på rengjorte glass eller krukker. Skru på lokk eller bind over med papir. La plommene stå kjølig i 2-3 dager. Sil laken fra og gi den et nytt oppkok. La den bli kald. Plukk vekk krydderne. Hell laken over plommene. Lukk glass eller krukke med det samme. La plommene stå mørkt og kjølig. De er ferdige til servering etter 2-3 uker. Passer godt til stekte retter av lam og gris, og til stekt and og gås.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matoppskrift.no
(Intern: 9457)
Oppskriften er
middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Hermetisering
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2003-04-28
Oppdatert dato:2003-04-28
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.