Sursyltede plommer 2



Sursyltede plommer 2 inneholder 126 Kalorier, 31 g Karbo, 0 g Protein og 0 g Fett pr 100 gr
Sursyltede plommer 2 har beregnet å ha følgende allergener Sulfitt,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Sursyltede plommer 2 er: Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar

Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere: 4489 totalt.

Annonse



Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 1 porsjoner
1kgsmå blå plommer

Lake:

2dleddik 7%
3dlvann
6dlsukker
1bit(er)hel kanel
5stkkryddernelliker
1bit(er)tørket ingefær




Næringsdeklarasjon for Sursyltede plommer 2!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier126.042 472.90Kcal
Protein0.295.69gram
Karbohydrat30.58599.98gram
Kostfiber1.0119.82gram
Fett0.061.18gram
Mettet fett0.000.00gram
Salt0.000.04gram
Pris på oppskriftenKr 3.05Kr 59.84Kroner
Hele oppskriften veier1 962 gr totalt gram
Energiprosent fra karbo97,04 %Ikke lavkarboHva betyr dette?

Fremgangsmåte:

Skyll plommene og la dem renne godt av. Prikk dem med en gaffel eller en nål. Legg plommene på glass eller krukke. Bland alle ingrediensene til laken i en kjele. Rør på middels varme til sukkeret er oppløst. Gi laken et oppkok og hell den kokende over plommene. Dekk til glass eller krukke og la det stå i ca 12 timer.

Sil laken fra og gi den et nytt oppkok. Legg plommene i og la dem småkoke et par minutter. Skum eventuelt av.

Fyll plommene på rengjorte glass eller krukker. Skru på lokk eller bind over med papir. La plommene stå kjølig i 2-3 dager. Sil laken fra og gi den et nytt oppkok. La den bli kald. Plukk vekk krydderne. Hell laken over plommene. Lukk glass eller krukke med det samme. La plommene stå mørkt og kjølig. De er ferdige til servering etter 2-3 uker. Passer godt til stekte retter av lam og gris, og til stekt and og gås.

Har du prøvd oppskriften? Sett karakter

1 2 3 4 5 6



Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 9457)
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Hermetisering
Land: Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2003-04-28
Oppdatert dato:2003-04-28


Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.