Syltede drueagurker med pepper og hvitløk



Syltede drueagurker med pepper og hvitløk oppskrift.
Fotograf: Frukt.no
Små syltede agurker som, om de oppbevares mørkt og kjølig, er holdbare i ca. 6 måneder. Men disse deilige sylteagurkene blir nok spist opp lenge før det.

Oppskriften inneholder 0 Kalorier, g Karbo, g Protein og g Fett pr 100 gr
Oppskriften har følgende allergener Sulfitt,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Syltede drueagurker med pepper og hvitløk er: Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar

Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere: 587 totalt.

Annonse



Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 1 porsjoner
10stkdrueagurkIngrediensen er ikke med i næringsutregningen. Les mer!
10dlvannIngrediensen er ikke med i næringsutregningen. Les mer!
1dlsaltIngrediensen er ikke med i næringsutregningen. Les mer!
2dleddik 7%Ingrediensen er ikke med i næringsutregningen. Les mer!
2dlvannIngrediensen er ikke med i næringsutregningen. Les mer!
5dlsukkerIngrediensen er ikke med i næringsutregningen. Les mer!
10feddhvitløkIngrediensen er ikke med i næringsutregningen. Les mer!
10kvist(er)frisk timianIngrediensen er ikke med i næringsutregningen. Les mer!
15stkhele rosépepperIngrediensen er ikke med i næringsutregningen. Les mer!
15stkhele grønne pepperkornIngrediensen er ikke med i næringsutregningen. Les mer!




Kalorier og næringsinnhold i Syltede drueagurker med pepper og hvitløk med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonVerdi pr stykkeEnhet
Kalorier0.000.00Kcal
Proteingram
Karbohydratgram
Kostfibergram
Fettgram
Alkohol %gram
Mettet fettgram
Salt0.00gram
Pris på oppskriftenKr Kr Kr .-
Hele oppskriften veier2 732 totalt2 732 pr porsj pr stk gram
Energiprosent fra karbo %LavkarboHva betyr dette?

Fremgangsmåte:

Visp sammen kaldt vann og salt til saltet løser seg opp.

Vask agurken og legg i saltlaken. La det stå svalt i et døgn.
Sil fra agurkene i en sil og la dem renne godt av.
Kok opp eddik, vann og sukker, og rør til sukkeret er helt oppløst.
Ha agurkene, rensede hele hvitløkbåter, timianstilker og pepperkorn på rene glass.
Hell den varme laken på og avkjøl.
Sett på lokk og sett glassene i kjøleskap.
Agurkene er ferdig syltet etter ca. 2 uker.
Om de syltede agurkene oppbevares mørkt og kjølig, så er de holdbare i ca. 6 måneder.

Jeg har ikke næringsberegnet denne oppskriften, men ved å søke etter agurker hos meg i ingredienssøk, kommer det opp agurker, syltede som viser generelt innhold i disse.

Har du prøvd oppskriften? Sett karakter

1 2 3 4 5 6



Mer info

Forfatter:
Kilde: Frukt.no
(Intern: 35765)
Tilberedningstid: 60 min +
Oppskriften er enkel å tilberede
Kategori: Konservering
Innlagt dato:2021-07-19
Oppdatert dato:2021-07-19


Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Syltede drueagurker med pepper og hvitløk.Syltede drueagurker med pepper og hvitløk.
Denne retten har 0 kcal pr 100 gram.
Denne retten har gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: .- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Søt agurkpickles.Søt agurkpickles.
Denne retten har 53,02 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 11,37 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 0,3 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 4,03.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++




Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.