Fotograf:Frukt.no Små syltede agurker som, om de oppbevares mørkt og kjølig, er holdbare i ca. 6 måneder. Men disse deilige sylteagurkene blir nok spist opp lenge før det.
Visp sammen kaldt vann og salt til saltet løser seg opp.
Vask agurken og legg i saltlaken. La det stå svalt i et døgn.
Sil fra agurkene i en sil og la dem renne godt av.
Kok opp eddik, vann og sukker, og rør til sukkeret er helt oppløst.
Ha agurkene, rensede hele hvitløkbåter, timianstilker og pepperkorn på rene glass.
Hell den varme laken på og avkjøl.
Sett på lokk og sett glassene i kjøleskap.
Agurkene er ferdig syltet etter ca. 2 uker.
Om de syltede agurkene oppbevares mørkt og kjølig, så er de holdbare i ca. 6 måneder.
Jeg har ikke næringsberegnet denne oppskriften, men ved å søke etter agurker hos meg i ingredienssøk, kommer det opp agurker, syltede som viser generelt innhold i disse.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:Knut Pettersen Kilde:Frukt.no
(Intern: 35765)
Tilberedningstid:
60 min +
Oppskriften er enkel å tilberede
Kategori:
Konservering Innlagt dato:2021-07-19
Oppdatert dato:2021-07-19