Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Kalorier og næringsinnhold i Syltede kirsebær med ingrediensene over!
Navn
Verdi pr 100 g
Verdi pr porsjon
Verdi pr stykke
Enhet
Kalorier
43.60
1 095.62
Kcal
Protein
0.74
18.60
gram
Karbohydrat
9.25
232.44
gram
Kostfiber
1.64
41.21
gram
Fett
0.04
1.01
gram
Mettet fett
0.01
0.25
gram
Salt
0.00
0.04
gram
Pris på oppskriften
Kr 8.43
Kr 211.84
Kr
.-
Hele oppskriften veier
2 513 totalt
2 513 pr porsj
pr stk
gram
Fremgangsmåte:
Smaker ekstra godt til vilt- og oksekjøtt.
Skyll bærene, og ta ut kjernene. Legg bær og krydder på et stort, varmt og rent glass. Bland sammen ingrediensene til laken, og kok opp. Hell den varme laken over bærene. Sett på lokk. Oppbevares kjølig. Ferdige etter 2–3 uker.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:Knut Pettersen Kilde:Dansukker
(Intern: 33370)
Tilberedningstid:
20-40 min
Oppskriften er enkel å tilberede
Kategori:
Hermetisering Innlagt dato:2017-10-12
Oppdatert dato:2017-10-12
Lesere: 1229 totalt.